Spor Toto 3.Lig 2. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Çorum Belediyespor, Pazar günü sahasında Orhangazispor’la oynayacağı ikinci yarının ilk hafta maçının hazırlıklarına bugün yaptığı taktik çift kale ile sürdürdü.
Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda saat 13.30’da başlayan antrenmana, sakatlığı süren Buğra dışında tüm futbolcular katılırken, Buğra antrenmanı izledi. Teknik Direktör Sedat Özbağ, Orhangazispor maçının provası niteliğini taşıyan çift kalede, as futbolcuların ağırlıkta olduğu takımda Çağrı, Osman Bodur, Yakup, İmam, Nedim, M.Akif, Oğuzhan Yalçın (Mehmet), Murat Akgül, Murathan, Ender (Emir) ve Gökhan’a forma verirken diğer takımda ise Utku (Osman), Erol, Okan, Eray, Emre, Oğuzhan Saraçoğlu, Furkan, Mehmet Keleş, Vedat, Kıvanç ve Emir görev yaptı.

YENİLER GOL ATTI
As takımda yer alan futbolcuların uyumu ve hırsları dikkat çekerken, yeni transferler Gökhan ve Murat Akgül sergiledikleri performans ve attıkları gollerle göze girdiler. As takımın 7-0 kazandığı çift kale maçta goller Gökhan, Ender, Murathan, Murat Akgül (2), Yakup ve Mehmet’ten geldi.
Çorum Belediyespor yarın yapacağı tek antrenmanla Orhangazispor maçının hazırlıklarını sürdürecek.

Çorum Belediye-Orhangazi Maçını İzmir’den Volkanyanç Yönetecek
Spor Toto 3.Lig 2. Grup’ta 19 Ocak Pazar günü oynanacak olan ikinci yarının ilk hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı.
Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre, Çorum Belediyespor’un sahasında Orhangazispor’la oynayacağı maçı İzmir bölgesi hakemlerinden Volkan Yanç yönetecek. Yanç, hakemlik kariyerinde Çorum Belediye’nin ilk kez bir maçında görev yapacak.
Volkan Yanç’ın yardımcılıklarını da İzmirli hakemler yapacak. Belgin Kumru birinci, F.Buğra Bayguş ikinci yardımcı olarak görev alacak olup, Bülent Kökten ise maçın dördüncü hakemi olacak.