Çorum Belediyespor’da Zeki Gül’ün istifasının ardından boşalan koltuğa Ömer Balaban getirildi. Sezon sonuna kadar Balaban’ın başkanlık görevini sürdüreceği öğrenildi.

Dün akşam saatlerinde Ak Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Çorum Belediye Başkan Adayı Zeki Gül ve yöneticiler Ömer Balaban, Mustafa Altunkaya, Sinan Özdilli, Alper Tığlı, Abdulkadir Kirdaban, teknik heyet ve futbolcularla tesislerde toplantı yaptı.

Futbolcular ve teknik heyet ile yapılan toplantıda hafta içerisinde yaşanılan olaylar konuşulurken, Pazar günü oynanacak olan Sultanbeyli Belediyespor maçı öncesinde futbolcuların akıllarında oluşan soru işaretleri kaldırıldı.

CEYLAN GÜVENCE VERDİ

Futbolculara hitaben konuşma yapan Ak Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Seylan, sadece yönetim içerisinde değişikliklerin olduğunu söyleyerek hedefin 2.lig olduğunu yineledi.

Pazar günü oynanacak olan Sultanbeyli Belediyespor maçında futbolculara başarı dileklerinde de bulunan Ak Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, maça gelerek takıma destek vereceğini de dile getirdi.

DEĞİŞİM SİZİ ETKİLEMEYECEK

Ceylan “Yapılan bu değişim siyasi bir karar. Bu durumun takıma etki etmesi söz konusu değil. Dışarıda konuşulan olumsuz söylemlere kulak asamdan işinizi yapın. Bizler her zaman arkanızda olacağız. Siz bir adım gelin, biz 10 adım gelelim. Bizim sizlerden tek isteğimiz sezon başında koyduğunuz hedef doğrultusunda yolunuza devam etmeniz. Biz bütün imkanlarımızla arkanızda olacağız. Bundan kesinlikle şüpheniz olmasın” diye konuştu.

Ak Parti Belediye Başkan Adayı ve Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül ise, yeni oluşturulacak yönetimle birlikte kulübün işleyişine devam edeceğini ve kimsenin endişeye kapılmaması gerektiğine vurgu yaptı. Çorum Belediyespor Başkanı Zeki Gül’ün istifasının ardından boşalan başkanlık koltuğuna ise As Başkan Ömer Balaban’ın geldiği öğrenildi. Sezon sonuna kadar Ömer Balaban’ın başkanlık görevini sürdüreceği öğrenilirken, kulübün Olağanüstü Genel Kurula gitmesi beklenmiyor.