Çorum Belediyesi tarafından bu yıl 4.’sü gerçekleştirilecek olan trap yarışları8 Temmuz 2018 Pazar günü yapılacak. Çorum’u spor kenti haline getirmek için çalışmalar yürüten Çorum Belediyesi, sporun her branşına büyük önem veriyor.

“Herkesin spor yapması için çalışmalarımıza devam ediyoruz” diyen Belediye Başkanı Zeki Gül, Çorum Belediyesi olarak her yıl artan bir katılımla gerçekleştirdikleri trap yarışlarında heyecanın her geçen gün arttığını söyledi.

Trapın, güzel bir spor olduğunu ifade eden Gül, “Herkes stresini atmak ve güzel bir hafta sonu geçirmek için bu sporla ilgilenebilir. Çorum Tüm Avcılar ve Atıcılar Derneği ile birlikte 08 Temmuz 2018 Pazar günü 09.00-18.00 saatleri arasında Çimento Fabrikası arkasında bulunan Melikgazi Atış Poligonu’nda yapılacak olan trap yarışları “Erkekler Veteran 50 yaş ve üzeri, Avcular Genel 18 yaş ve üzeri, Avcılar Veteran 50 yaş ve üzeri, Büyük Erkekler, Genç Erkekler, Bayanlar, olmak üzere 6 kategoride yapılacak. Trap yarışlarına il dışından da sporcuların katılacağını bekliyoruz. Bir çok sporcunun yarışacağı trap müsabakalarında dereceye giren yarışmacılara kupa, madalya ve para ödülleri verilecek. Ayrıca yarışmaya katılımın ücretsiz. Yarışmacıların fişek ve plak ihtiyacını Çorum Belediyesi tarafından karışlanacak. Gelen atıcı ve misafirlere öğle yemeği ikramında bulunacağız. 08 Temmuz Pazar günü Çimento Fabrikası’nın arkasında bulanan Melikgazi Atış Poligonu’nda düzenlenecek 4. Trap Yarışları’na tüm Çorum halkını davet ediyoruz” diye konuştu.