Çorum Belediyespor’un orta saha için İstanbulspor’dan prensip anlaşmasına vardığı Murat Akgül, resmi imzayı attı.
Murat Akgül için bugün kulüp merkezinde imza töreni düzenlendi. Saat 12.00’de gerçekleşen törene; Kulüp Başkanı Zeki Gül, Mali Asbaşkan-Basın Sözcüsü Mustafa Özbayram ve Futbol Şube Sorumlusu-Genel Kaptan Hamit Işık katıldı. Deneyimli futbolcu, “Hedefin olduğu yerde başarı vardır. Ben de hedefli bir kulüp olması nedeniyle Çorum Belediyespor’u tercih ettim” diye konuştu.
Başkan Zeki Gül ise, forvet oyuncusu Gökhan Demir’de olduğu gibi Murat Akgül’ün transferinde de nokta atışı yaptıklarına inandıklarını belirtip, “Murat’la uzun yıllar devam etmek isteriz” ifadesini kullandı.
Kadir, imza törenden sonra ilk antrenmanına çıktı.

MURAT AKGÜL KİMDİR?
1990 Yıldızeli-Sivas doğumlu olan Murat Akgül, 2000 yılında Sivas Volkanspor’da futbola başlarken, 2005’te Gençlerbirliği’ne transfer olup 2008’de profesyonel imza attı. İstanbulspor’la 2015’e kadar sözleşmesi bulunan Murat Akgül, sırasıyla İnegölspor, Keçiörengücü, Gençlerbirliği, Yalovaspor, Anadolu Üsküdar, Darıca Gençlerbirliği ve bu sezonun ilk yarısında da İstanbulspor’da forma giydi.
İstanbulspor’da 15 maça çıkan Murat Akgül, 1’i penaltıdan 5 gol atarken, 1 kırmızı, 1 de sarı olmak üzere 2 kart gördü.
Hücumu seven Murat Akgül, futbolculuk kariyerinde 143 maça çıkarken, toplamda 33 gol attı. Deneyimli futbolcu, 3.ligde ise 94 maçta fileleri 16 kez havalandırdı.

Sinpaş’lı Formalar Hazır
Çorum Belediyespor’un ikinci yarıda kullanacağı Sinpaş reklamlı formalar Orhangazispor maçına yetişiyor.
Mali Asbaşkan ve Basın Sözcüsü Mustafa Özbayram, sezonun ikinci yarısında, dünyaca ünlü Çorumlu firma Sinpaş’ın reklamını taşıyan formaları giyeceklerini belirtirken, Sinpaş reklamlı forma ile poz verdi.
Çorum Belediyespor’un forma reklamına karşılık Sinpaş’tan elde edeceği gelir ile ilgili ise bilgi verilmedi.

Aralık Maaşları ve Darıca Primi Ödendi
Çorum Belediyespor Yönetimi, bugün itibariyle futbolculara ve kulüp personeline 150 bin lira daha ödeme yaptı.
Mali Asbaşkan ve Basın Sözcüsü Mustafa Özbayram, futbolcuların ve personelin Aralık ayı maaşları ile Darıca Gençlerbirliği maçının beraberlik primlerini hesaplara yatırdıklarını belirtirken, toplam olarak 150 bin lira ödeme yaptıklarını açıkladı. 
Özbayram, bu ödemeyle birlikte futbolculara ve personelin alacaklarının kalmadığını belirtti.