Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Kerim Koç Belediye Başkanı Zeki Gül’ü makamında ziyaret etti.

Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Kerim Koç ile birlikte Masa Tenisi İl Temsilcisi Mustafa Bakan, Masa Tenisi Federasyonu Genel Koordinatörü Tahsin Ergül, Hitit Bilgisayar Hizmetleri Pazarlama Müdürü Ebru Kılıçer, Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Nadir Solak ve Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Masa Tenisi Antrenörü Ali Korkmaz Belediye Başkanı Zeki Gül’ü makamında ziyaret etti.

Sporun her branşına önem verdiklerini belirten Belediye Başkanı Zeki Gül, masa tenisi branşında da alınan başarıların kendilerini mutlu ettiğini belirtti. Çorum’a kazandırılacak masa tenisi masaları sayesinde sporcu bulmanın da kolaylaşabileceğini belirten Belediye Başkanı Zeki Gül, emeği geçenlere teşekkür ederek kendi üzerlerine düşen ne varsa ellerinden geldiğince yapacaklarını söyledi.

Federasyon Başkanı Kerim Koç, Türkiye’de masa tenisinin daha da geliştirmek için hazırladıkları proje hakkında Başkan Gül’e bilgi verdi.

Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Kerim Koç, İstanbul’da faaliyet gösteren ve havayolu taşımacılığı şirketlerinin yazılım işlerini yapan firma olan Hitit Bilgisayar Hizmetleriyle ortak bir proje yürüttüklerini dile getirdi. Gerçekleştirilen ortak proje ile yaklaşık 50 adet masa tenisi masasının Çorum’da dağıtılacağını belirten Kerim Koç, bu konuda Çorum Belediyesi’nden de destek istedi. Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübünün masa tenisi branşında başarılı işlere imza attığını dile getiren Koç, Belediye Başkanı Zeki Gül’e ve Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Nadir Solak’a masa tenisi sporuna yaptıkları desteklerden dolayı teşekkür etti.

Belediye Başkanı Zeki Gül, Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Kerim Koç ve Hitit Bilgisayar Hizmetleri Pazarlama Müdürü Ebru Kılıçer’e hediye verdi.

Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Kerim Koç, Hitit Bilgisayar Hizmetleri Pazarlama Müdürü Ebru Kılıçer, Belediye Başkanı Zeki Gül’e Masa Tenisi Federasyonu’nun flamasıyla birlikte hediye takdim ettiler.

Heyet daha sonra Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan’ı makamında ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti.