Çorum Belediyesi ile Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) tarafından ortaklaşa düzenlenen ve bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek olan KYK Spor Oyunları’nda başvurular Perşembe günü sona erecek.

İlki geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen ve bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek olan KYK Spor Oyunları hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Zeki Gül, katılımın artarak devam ettiğini ve bu nedenle başvuruların Perşembe günü mesai bitiminde sona ereceğini belirtti.

24 Şubat Cumartesi günü kura çekiminin yapılacağını belirten Başkan Gül “Bu yıl KYK Spor Oyunları’nda değişiklik yaptık ve ilçelerde yer alan öğrencilerin de katılımını sağladık. Başvurularda şuana kadar 900’ü aşkın sporcu müracaat etti. Bu sayı her geçen gün aratarak devam ediyor.

Atletizm, Satranç, Masa Tenisi, Dart, Voleybol ve Bowling branşlarında yapılacak olan KYK Spor Oyunları’nın kura çekimini Cumartesi günü saat 14.00’de Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürlüğü Konferans Salonu’nda gerçekleştireceğiz.

26 Şubat’ta başlayacak olan müsabakaların ardından dereceye girecek olan öğrencilere ise toplamda 32 bin 500 TL ödül dağıtacağız.

Yapılacak olan müsabakalar sonunda birinci olana 300 TL, ikinci olana 200 TL, üçüncü olana 150 TL, dördüncü olana ise 100 TL ödül vereceğiz. Turnuvada mücadele edecek olan tüm sporculara başarılar diliyorum” dedi.