Yeni ÇorumsporTeknik Direktörü Ersin Küçükoğlu, Payasspor maçını kazandıkları için mutlu olduklarını kaydederek, “Artık Buca’yı düşünmeliyiz” dedi.

Payasspor maçında futbolcularının ortaya koyduğu performansın kendilerini fazlasıyla memnun ettiğini dile getiren Küçükoğlu, maç sonrası yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi;

“Çok iyi oynamadığımız müsabakanın lehimize sonuçlanması bizler adına sevindirici. Öncelikle bizlere inanan başta Kulüp Başkanımız Sayın Fatih Özcan, 2. Başkanımız Sayın Mustafa Şeker'e, tüm Yönetim Kurulu Üyelerimize, Sportif Direktörümüz Sayın Hamit Işık, Kulüp Menajerimiz Sayın Oğuzhan Yalçın ile birlikte hafta içi olmasına rağmen bizleri yalnız bırakmayan ve maça gelmeyip kalbi bizlerle atan taraftarlarımıza bu galibiyeti armağan ediyoruz. Bu müsabakanın kazanılmasında emeği geçen tüm oyuncularımızı canı gönülden tebrik ediyorum. Sahada gösterdikleri özveri ve mücadele bizleri fazlasıyla memnun etmiştir. Zor geçeceğini bildiğimiz müsabakadan elde ettiğimiz 3 puan, bizleri bir sonraki maça daha da moralli kılacaktır. Geride kalan bu maç sonrası oynayacağımız Bucaspor maçına en iyi şekilde hazırlanmamız gerekiyor. Deplasmanda oynayacağımız bu maç rakibimizin küme düşme hattından kurtulması adına varını yoğunu ortaya koyacağı bir maç olacaktır. Zorluk derecesi böylesine yüksek bir maça en iyi şekilde hazırlanmamız ve konsantre olmamız şart. Üst üste aldığımız galibiyetler sonrası ciddiyetimizden ve disiplinimizden uzaklaşmadan bu zorlu maça yoğunlaşmak zorundayız. Futbol çok acımasız ve hiç bir zaman ciddiyeti elden bırakmadan oynanması gereken bir oyun. Rakibimizin son sırada bulunuyor olmasının hiç bir önemi yok. Neticede lideri kendi sahasında yenebilme başarısını elde etmiş bir takım. Bizimle oynayacakları maçta ligde kalma mücadelesi verirken alacakları riskleri avantaja çevirmemiz gerekiyor. Hâlihazırda Kocaelispor ve Bayburtspor’un Buca maçında yaşadıkları puan kayıplarına karşılık bizim elde edeceğimiz puan ya da puanlar bizim adımıza çok kıymetli olacaktır”