Çorum’da yapılan oryantiring yarışmalarında İsmail Kakaç İlkokulu öğrencileri E10 ve E12 kategorilerinde birinci olarak büyük bir başarıya imza attılar.

Kent genelinde düzenlenen oryantiring yarışmalarında İsmail Kakaç ilkokulu öğrencileri sınıf öğretmeni Onur Torbacıoğlu önderliğinde yarıştılar.

E10 kategorisinde Toprak Demirel birinci olurken yine başka bir öğrenci İsmail Demirel de aynı kategoride ikinci oldu.

E12 kategorisinde birinci olan Hamza Kayra Yapıcı’nın ardından Celal Efe Olukçu ikinci olma başarısını göstererek İsmail Kakaç İlkokulu adına büyük bir başarıya imza attılar.

Öğrencileri ve sınıf öğretmeni Onur Torbacıoğlu’nu tebrik eden Okul Müdürü Ender Özcan Özçakır, öğrencileri akademik eğitimin yanında sportif, kültürel faaliyetlerle de hayata hazırlamaları gerektiğini belirtti.

Özçakır, İsmail Kakaç İlkokulu’ nda yıllardır 2023 eğitim vizyonunda da yer aldığı gibi sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle öğrencilerin hayata hazırlandığını, başarı hazzını alan öğrencilerin motivasyonun en üst seviyelere çıktığını vurgulayarak “Öğrencilerimiz edindikleri bilgi ve becerileri ve aldıkları doyumu hayatlarındaki başka alanlara da transfer yapabilmeli. Kazanılan başarılar ancak bu şekilde hayatımıza olumlu katkı sağlayacaktır.” dedi.