Osmancık İsmail Burak Derindere Gençlik ve Spor Kulübü Voleybol takımı 3. Lig yolunda takıma önemli takviyeler yaptı.
2013-2014 Voleybol Bölgesel Lig sezonunda 27.Grupta Tokatta Amasya Atatürk Lisesi, Sivas Gazi Lisesi ve Giresun Bulancak Karadenizspor  ile grup birinciliği için mücadele edecek olan  Çorum - Osmancık İsmail Burak Derindere Gençlik ve Spor Kulübü, transfer çalışmalarını tamamladı.
Kulüp Voleybol Antrenörü Ümit Gökgöz, takımın çok genç sporculardan oluştuğunu belirterek tecrübe eksikliğini gidermek adına çok ama çok önemli isimleri kadrolarına kattıklarını belirtti.
Öncelikle takımın en önemli eksiğinin pasör mevki olduğunun altını çizen Ümit Gökgöz, bu bölge için Türkiye Birinci Liginde Karşıyaka, Emlak Bankası, Ted Koleji ve Yeşilyurt gibi takımlarda başarıyla oynamış çok tecrübeli bir isim olan Aysun Ersöz ile anlaştıklarını söyledi.
Takımın hücum gücünü artırmak için de önemli takviyeler yaptıklarını ifade eden Ümit Gökgöz,  Türkiye Voleybol liglerinde Pursaklar Belediye, Balıkesir Belediye, Çankaya Belediye ve Aydın Belediye gibi takımlarda oynamış Buket Öztürk geçen sezon Hitit Üniversitesi’nde başarıyla mücadele eden Tuğçe Yılmaz ve geçen sezon  2.ligde Antalya Büyükşehir Belediyespor’da oynayan Eda Şahin Acar ile  anlaştıklarını açıkladı.
Bu transferlerin takıma kazandırılmasında büyük pay sahibi olan başta Kulüp Başkanı İsmail Burak Derindere, kulüp yöneticileri Özcan Göbel, Muharrem Atagün, Hakan Okutan, Ömer Bacak ve Yasin Derindere’ye teşekkür eden Ümit Gökgöz, 3. Lige çıkmak için sabırsızlandıklarını ifade etti.
Kulüp Başkanı İsmail Burak Derindere, takıma yapılan takviyelerle beraber Osmancık’ın profesyonel liglerde mücadele eden ilk takımı olmak istediklerini söyledi.
Osmancık adına birçok ilki gerçekleştirdiklerini ifade eden İsmail Burak Derindere, badminton branşındaki başarılardan sonra voleybolda da söz sahibi olmak istediklerini belirtti.
İsmail Burak Derindere, geçen sezon federasyona gerekli ücreti yatırarak 3. Lige direk alınabileceklerini ama kendilerinin parayla değil başarıyla lige çıkmak amacında olduklarının altını çizdi.
Osmancık’ta geçen sezon oynadıkları bölgesel lig maçlarında tüm Osmancık kamuoyundan büyük destek aldıklarını belirten Derindere, 3. Ligin Osmancık’a çok yakışacağını söyleyerek sözlerini tamamladı.