Çorum Belediyespor’un isim değişikliği için yönetime yetki verilmesi Olağanüstü Genel Kurul’da oy birliği ile kabul edildi.

Bugün Turgut Özal Konferans Salonu’nda düzenlenen Olağanüstü Genel Kurul’a AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, Çorum Belediyespor Başkanı Fatih Özcan ve yönetim kurulu üyeleri ile kulüp üyeleri ve taraftarlar katıldı.

Genel Kurul ilk olarak Divan Heyeti’nin oluşturulmasıyla başladı. Divan Başkanlığı’na Kemal Kan getirilirken, katip üyeliklere ise Mustafa Özcan ve Hasan Eker getirildi.

Genel Kurul öncesinde Kulüp Başkanı Fatih Özcan ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ birer konuşma yaptılar.

Konuşmaların ardın Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

Ardından da isim değişikliği için yönetime yetki verilmesi istenen madde okunarak oylandı ve kabul edildi.

İsim değişikliğinin onaylanmasının ardından kürsüye tekrar gelen Kulüp Başkanı Fatih Özcan, değişime onay veren herkese ve kongreye katılan taraftarlara teşekkür etti.

Özcan, kendilerine güvenen insanları mahçup etmemek adına çok çalışacaklarını ifade ederek, “Kulübün daha sağlam bir geleceği olması için bu yola çıktık. Allah bizi kimseye mahçup etmesin. Biz ne yapıyorsak bu şehrin daha iyi yerlerde temsil edilmesi yapıyoruz. Bundan sonraki süreçte de bu doğrultuda yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.

Ak Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ ise yaptığı konuşmada, Fatih Özcan ve ekibine güvenlerinin tam olduğunu ifade ederek, tüm teşkilat olarak her türlü desteği sağlayacaklarının altını çizdi.