Yeni Çorumspor Başkanı Fatih Özcan dernekleşme adına kuruluşunu tamamladıkları Çorum Futbol Kulübü’nün cuma günü yapılacak olan ilk genel kuruluna tüm Çorumluları ve tüm mülki amirleri, siyasi parti temsilcilerini davet etti.

Başkan Özcan, şehrin markası konumuna getirmeye çalıştıkları Çorum Futbol Kulübü’nün resmi işlemlerinin tamamlandığını ve yarın saat 14’de Turgut Özal Konferans Salonu’nda yapılacak olan ilkgenel kurulunun kulübe sahiplenme adına son derece önemli olduğunu söyledi.

Genel Kurul’a Vali, Belediye Başkanı, Milletvekilleri, tüm mülki amirleri tüm siyasi parti başkanlarını, Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf Odaları Birliği Başkanlarını tüm sivil toplum kuruluşlarını Genel Kurul’a davet eden Başkan Özcan ‘İlk Genel Kurul’da verilecek fotoğrafın şehrin kulübü sahiplenmesi adına son derece önemli. Bu şehrin markası olması için büyük çaba gösterdiğimiz bu kulübe sahip çıkmak ve destek verdiğini göstermek için Çorum’un tüm katmanlarını salonda görmek istiyoruz. İnanıyorumki bizim bu davetimize duyarsız kalınmayacak ve Çorum bu kulübüne sahip çıkacaktır’ dedi.