3.grupta şampiyonluk mücadelesi verecek olan Çorum Belediyespor, sezonun ilk haftasında sahasında Muğlaspor’u konuk edecek.

TFF 3.Lig’de 2018-2019 Futbol Sezonunun fikstür çekimi gerçekleştirildi. TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu’nda gerçekleştirilen fikstür çekimine Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez, TFF Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik ve Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın ile TFF 2 ve 3. Lig kulüp temsilcileri katıldı. Fikstür çekimi sonunda ortaya çıkan maç programına göre, Çorum Belediyespor 2 Eylül’de başlayacak sezonun ilk maçını sahasında Muğlaspor’la oynayacak. Ligdeki ilk deplasman maçına 9 Eylül’de Trabzon’da çıkacak olan Çorum Belediyespor, 1461 Trabzon karşısında puan arayacak. 3.hafta sahasında ligin yeni takımlarından Ordu temsilcisi Fatsa Belediyespor’u 16 Eylül’de konuk edecek olan Belediyespor, 23 Eylül’de oynanacak 4.haftada Kocaeli deplasmanında Gölcükspor’un konuğu olacak.

5.haftada Manisa temsilcisi Turgutluspor’la 30 Eylül’de Çorum’da karşı karşıya gelecek olan Çorum Belediyespor, 6.haftada (7 Ekim) İstanbul’da Halide Edip Adıvarspor’la oynayacak. Ligin 7.hafta maçları 13 Ekim’de oynanacak olup, Çorum Belediyespor Anagold 24 Erzincanspor’u ağırlayacak. 17 Ekim’de Hatay deplasmanında Payasspor’la 8.hafta maçına çıkacak olan Belediyespor, 21 Ekim’deki 9.hafta maçında İzmir ekibi Bucaspor’u konuk edecek. 28 Ekim’de Antalya deplasmanında Serik Belediye’ye karşı sahaya 10.hafta maçına çıkacak olan Çorum Belediyespor, 11.haftada Anadolu Bağcılar Spor Kulübü’nü ağırlayacak. İstanbul temsilcisiyle olan bu maç 4 Kasım’da oynanacak. 11 Kasım’da Diyarbekirspor’la 12.hafta maçında deplasmanda karşılaşacak olan Çorum Belediyespor, 13.hafta (18 Kasım) sahasında Kocaelispor’la karşı karşıya gelecek. 25 Kasım’da Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor’la deplasmanda 14.hafta maçına çıkacak olan Çorum Belediyespor, 15 ve 16.hafta maçlarını üst üste sahasında oynayacak. Kırmızı-Siyahlılar, 2 Aralık’ta Cizrespor, 9 Aralık’ta ise Karacabey Birlikspor’u konuk edecek. Belediyespor, ilk yarının son maçını ise 16 Aralık’ta Ankara’da Adliyespor’la oynayacak.