Makedonya’nın Üsküp kentinde düzenlenen Dünya Kickboks Şampiyonası’nda Türk Milli Takımı 2 altın, 3 gümüş ve 8 bronz olmak üzere 13 madalya alırken, Çorumlu sporcu Hülya Yurdusever büyük bayanlar 48 kiloda Dünya Şampiyonu oldu. Şampiyonada Çorumlu hakem Fahrettin Öztemiz de görev yaptı.
Kickboks Milli Takımı, Makedonya’da büyük bir başarıya imza attı. Üsküp kentinde düzenlenen Büyükler Dünya Kick Boks Şampiyonası’nda (K1 Contact, Low Kick, Kick Light ve Light Contact) 13 Türk sporcu madalya için kürsüye çıkarken, Çorumlu sporcu Hülya Yurdusever altın madalya aldı.
65 ülkeden 800 sporcunun ringe çıktığı şampiyonada İskilipli olan ve Ankara’da ikamet eden Hülya Yurdusever, büyük bayanlar low kick kategorisinde 48 kiloda finale yükselme başarısı gösterdi. Finalde İtalyan sporcuyla karşılaşan Çorumlu sporcu, rakibini ezici bir üstünlükle yenerek Dünya şampiyonluğunu kazanıp altın madalya aldı.
 
ÖZTEMİZ DE GÖĞSÜMÜZÜ KABARTTI
Şampiyonada Türkiye’nin ve Çorum’un göğsünü kabartan bir diğer isim ise Fahrettin Öztemiz oldu. Çorumlu Fahrettin Öztemiz, şampiyonada görev yapan tek Türk hakem olarak dikkat çekti. Türkiye Kickboks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı’nın da tebrik ettiği Fahrettin Öztemiz, oldukça başarılı bir yönetim sergiledi ve göz doldurdu.
Şampiyonada Türk sporcular 2 altın, 3 gümüş ve 8 de bronz olmak üzere 13 madalya kazandılar.