Yeni Çorumspor Teknik Direktörü Ersin Küçükoğlu, hedefe gidebilmek adına Turgutluspor maçını kayıpsız geçebilmek için mücadele edeceklerini söyledi.

Turgutlu deplasmanının zor bir deplasman olduğuna işaret eden Küçükoğlu, bunun için de sahada her zamankinden daha fazla birlikte hareket etmeleri gerektiğinin bilincinde olduklarını ifade etti.

Turgutluspor’un son haftalarda aldığı skorların kendilerini kesinlikle yanıltmayacağına dikkat çeken Küçükoğlu, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Bu maçı kazanmak adına çok daha fazla mücadele ve birlikte hareket etmemiz gerekecek. Rakibin son 5 maçta sadece 2 beraberlik almış olması bizleri kesinlikle yanılmıyor. Biz her maçımızda olduğu gibi bu maçımızda da aynı ciddiyetle sahada mücadele edeceğiz. Çünkü rakibimiz için bizimle oynayacağı maçın önemi çok büyük. Bizden sonra da Karacabey deplasmanına gidecek olmaları bu maçı çok daha zor bir hale getirdi. Bizler de takım olarak bu durumun farkındayız ve maça bu doğrultuda hazırlanıyoruz. Son düdüğe kadar maçın kazanılması için büyük bir çabayı göstermek zorunda olduğumuzun farkındayız. Hedefe giderken bu zorlu deplasmandan yara almamak ve kayıpsız bir şekilde Çorum’a dönmek adına sahada var gücümüzle gereken duruşu sergileyeceğiz.”