Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, Elmadağ Kamp Eğitim Merkezinde çalışmalarına devam eden güreş milli takımını ziyaret etti.

Türkiye Güreş Federasyonu tarafından Elmadağ Kamp Eğitim Merkezini ziyaret ederek Belediyespor güreşçilerinden Fatih Erdin’e ve sporculara Dünya Avrupa Şampiyonasında başarılar dileyen Gül ve Karadağ, Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın ve milli takım hocalarından kamp çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Belediye Başkanı Zeki Gül, ziyarette yaptığı konuşmada; "Güreş Federasyonu GrekoRomen Milli Takımından Sorumlu Asbaşkanlık görevim devam ediyor. Federasyon yönetimimizle birlikte çok güzel başarılara imza attık. İnşallah bundan sonra da bu başarılar artarak devam edecek. Federasyon Başkanımız Musa Aydın’a, milli takım hocalarımıza ve ay yıldızlı bayrağımızı göndere çektiren sporcularımıza başarılar diliyorum" dedi.

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın ise, "Belediye Başkanı Zeki Gül ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ’ın milli kampımızı ziyareti bizlere çok büyük moral verdi. Zeki Gül Başkanımla aynı yönetimde görev yapıyoruz. Ekip ruhu içerisinde çalışarak ata sporumuz güreş branşında önemli başarılar elde ettik ve etmeye devam ediyoruz. Zeki Gül Başkanıma Belediye Başkanlığı görevinde de başarılar diliyorum" diye konuştu.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ ise "güreş sporunda son yıllarda büyük başarılar yakaladık. Ata sporumuza hükümetimizin de çok büyük destekleri var. Görüyorum ki güreş sporuna destek, yapılan tesisler bu başarıları katlayacak. Dünya Avrupa Güreş Şampiyonası’nda tüm güreşçilerimize başarılar diliyorum" ifadesini kullandı.