Çorum Galatasaraylılar Derneği, 2017-2018 futbol sezonu şampiyonluğunu Çorum’da düzenlenecek coşkulu bir geceyle kutlayacak.

Çorum Galatasaraylılar Derneği Başkanı Fatih Çiçek ile Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Mertek, Atakan Yalçın, Atakan Hamoğlu, Sinan Özdilli, Danışma Kurulu Üyeleri Ahmet Ünal ve Ümit Leblebicioğlu, Çorum’da 21. şampiyonluğun kutlanacağı gece için hazırlıklara başladı.

Çorum Galatasaraylılar Derneği Başkanı Fatih Çiçek, “2017-2018 şampiyonluğu için gecemizin planlamasını ve bayrak çalışmalarımızı yapmaya başladık. 21. Şampiyonluğumuzu özel sürprizlerle dolu bir gece ile taçlandırmak istiyoruz. Gerek dernek yöneticilerimizle, gerek taraftarlarımızla, gerekse geçmiş yönetici ve üst kurulumuzla istişare halinde gecenin hazırlıklarını sürdürüyoruz” dedi.

ŞAMPİYON OLANIN BAYRAĞI ASILSIN

Çorum Galatasaraylılar Derneği Başkanı Fatih Çiçek ile Yönetim Kurulu Üyelerinden Mustafa Mertek, Belediye Başkanı Zeki Gül’ü makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında konuşan Çiçek, “Saat Kulesinde şampiyonluk bayrağımızın dalgalanması bizleri gururlandıracaktır. Ayrıca, şampiyonluğumuzu her yerde daha uzun yaşayabilmek ve yaşatabilmek adına tüm taraftarlarımızdan bulundukları yerleri sarı-kırmızı bayraklarla donatmalarını istiyoruz” şeklinde konuştu.

Çiçek, Belediye Başkanı Zeki Gül’e her yıl şampiyon olan takımın bayrağının Saat Kulesine asılmasını önerdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Zeki Gül ise Galatasaray camiasını şampiyonluktan dolayı tebrik ederek ana caddede birkaç noktaya bayrak asılmasına sıcak baktığını söyledi.

TİCARET ODASINI ZİYARET ETTİLER

Çorum Galatasaraylılar Derneği Başkanı Fatih Çiçek ile Yönetim Kurulu Üyeleri daha sonra da Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.

Son derece samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sırasında konuşan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal, Çorum Galatasaraylılar Derneği Başkanı Fatih Çiçek ile Yönetim Kurulu Üyelerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.