Çorum Belediyespor Kulübü eski Mali Asbaşkanı ve Almila Grup Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Özcan, Kırmızı-Siyahlıların mayıs ayında yapılması muhtemel olağan kongresinde başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Kulüpte 1 dönem Mali Asbaşkan olarak görev yaptığını, ikinci dönemde ise milletvekili aday adaylığından dolayı kulübün siyasete alet edilmesinin önüne geçmek adına görevinden istifa ettiğini belirten Fatih Özcan, Kırmızı-Siyahlı kulüple büyük bir gönül bağı olduğunu ve başarıya giden yolda tüm Çorumluların desteği ile katkı sağlamayı amaçladığını söyledi.

Kulüp yönetmenin sanıldığının aksine zor bir iş olduğunu ve büyük fedakarlıklar gerektirdiğinin altını çizen Özcan, açıklamasının devamında şu görüşlere yer verdi;

"Ben tribünden gelen bir insanım. Profesyonel yöneticilik anlamında Çorum Belediyespor ilk göz ağrım. Ne yazık ki bu sezon beklentilerin çok altında bir performansla Play-Off’un dışında kaldık. Zor bir süreçte Başkanlık görevini devralan Ömer Balaban’ın fedakarlıklarını yakinen biliyorum. Dediğim gibi kulüp yönetmek meşakkatli bir iş. Kulübümüz olağan kongresi büyük ihtimalle Mayıs ayında gerçekleştirilecek. Kırmızı-Siyahlı bayrağı daha yükseklere taşımak adına Kulüp Başkanlığına aday olduğumu belirtmek istiyorum. Bu noktada gerek yönetim, gerekse mali boyut konusunda her türlü çalışmayı büyük bir titizlikle gerçekleştirdim. Çorum Belediyespor’u 3. Lig batağından kurtarmak adına üzerime düşen neyse yapmaya sonuna kadar hazır olduğumu kamuoyunun bilmesini istiyorum.

Kongre sürecinin gerek Çorum’a, Çorum Beldiyespor’a hayırlar getirmesini diliyor. Saygılarımı sunuyorum."