Çorumspor Teknik Direktörü Bahri Kaya, geçen hafta sonu oynanan Bayburt İl Özel İdare maçı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Bayburt İl Özel İdare’nin grubun lideri olduğunu hatırlatan deneyimli Bahri Kaya, “Biz de iyi bir kadroya sahibiz. Grubun en iyi takımı olduğumuzu gösterebilmemiz için bu maçı kazanmamız gerekiyordu. İyi hazırlanmıştık. İyi hazırlanmanın semeresini de gördük. Rakibin kendi kalesine attığı golle kazandık ama o gol olmasa başka gol ve goller bulacak bir görüntüdeydik. Mutlaka kazanacaktık.

Futbolcularım çok iyi mücadele ettiler, hepsini kutluyorum. Atmosfer muhteşemdi. Camia olarak yüksek bir performans sergiledik. Sahaya atılan birkaç yabancı madde, atılan toplar ve bunlar nedeniyle hakemin beni çok sert bir şekilde uyarması dışında her şey harikaydı. Final gibi bir maç oynadık ve kazandık. Emeği geçen herkesi kutluyorum. Başkanımız maçtan önce soyunma odasında bir konuşma yaptı. Bu konuşmanın etkisini gördük. Başkanımıza da teşekkür ediyorum. İyi ki var, iyi ki taraftarımız var. Şunu unutmamak lazım, biz, sadece bir maç kazandık. Lig devam ediyor ve henüz

oynayacağımız çok kritik maçlar var. Her maçı ayrı ayrı değerlendiriyoruz. Bu yüzden, erken sevinmenin kimseye bir faydası yok. Yine unutmamak lazım, altını çizerek söylüyorum, tarih bir maç kazananları değil, lig atlayanları yazar. Bu yüzden biz final maçından sonra sevineceğiz” şeklinde konuştu.