19 Temmuz Dünya Fenerbahçeliler Günü Çorum’da coşkuyla kutlandı.

Fenerbahçe Spor Kulübü’nün kuruluş tarihi olan 1907 yılından esinlenilerek, Fenerbahçeliler tarafından her yıl 19 Temmuz’da (19.07) kutlanan Dünya Fenerbahçeliler Günü dolayısıyla Çorum’da da bir etkinlik düzenlendi

.,

Çorum Fenerbahçeliler Derneği ve Çorum Genç Fenerbahçeliler tarafından düzenlenen program kapsamında Pir Baba Parkı’nda bir araya gelen Fenerbahçe taraftarı, ellerinde Fenerbahçe bayrakları ve atkılarıyla, sloganlar atarak Gazi Caddesinden Atatürk Anıtı’na yürüdü.

Atatürk Anıtı’na çelenk bırakan taraftarlar, saygı duruşunda bulunduktan sonra İstiklal Marşı’nı okudu.

7’den 70’e birçok yaş grubundan Fenerbahçelinin katıldığı etkinlikte, meşalelerle Fenerbahçe marşları okuyup, tezahürat yapan taraftarlar, Dünya Fenerbahçeliler Günü’nü coşkuyla kutladı.

Çorum Fenerbahçeliler Derneği Başkan Yardımcısı Ömer Karslı, dünyada ve tüm Türkiye’de olduğu gibi Çorum’da da Dünya Fenerbahçeliler Günü’nü her yıl düzenli olarak coşkuyla kutladıklarını söyledi.

Fenerbahçe’nin çok büyük bir camia olduğunu, Türkiye’nin de en büyük kulüplerinden biri olduğunu vurgulayan Karslı, “Biz her zaman Fenerbahçemizin yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Yeni başkanımız Ali Koç ile başta futbol olmak üzere tüm branşlarda bu sezondan itibaren daha güzel başarılar elde edeceğimize inanıyoruz. Çorum Fenerbahçeliler Derneği olarak yeni bir sinerji ve heyecanla Çorum’da güzel çalışmalar yapacağız” dedi.