Yeni sezonda henüz puanla tanışamayan Çorumspor Van deplasmanına 1 puan hedefi ile gitti. Yarın Van’da oynanacak Belediye Vanspor ile Çorumspor arasındaki karşılaşma saat 15.00’te oynanacak.
 Sakatlıkları devam eden Fatih ve Bilal dışında kırmızı kart cezalısı Samet Bayrak’ı bu maçta oynatamayacak olan kırmızı siyahlılarda tüm olumsuzluklara rağmen hedef iyi mücadele ile 1puan olacak.
Oynadığı 5 maçta henüz puan sevinci yaşamayan Çorumspor Spor Toto 3. Lig 1. grupta 18. sırada yer alırken, Belediye Vanspor ise ligde 2 galibiyet, 3 yenilgiyle 6 puanla 12. sırada yer alıyor.
Antrenör olarak takımın başında sahaya çıkacak olan Alpay Ardık “Biz genç futbolcularımızla elimizden gelen mücadeleyi sahaya yansıtacağız ve iyi savunma yaparak ne olursa olsun puan almak için sahaya çıkacağız “ dedi.
Belediye Vanspor ile Van Atatürk Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı Erzurum bölgesi hakemlerinden Cihat Çelikdağ yönetecek. Çelikdağ’ın yardımcılıklarını ise yine aynı bölgeden Mehmet Özkan ve Ünal Doğru yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise yine Erzurum bölgesi hakemi Recep Kocabaş.
Çorumspor’da antrenör Alpay Ardık Belediye Vanspor ile oynanacak karşılaşmada sahaya şu onbiri sürecek: Serkan, Metehan, Harun, Onur, Yasin Özkarslı, Ali Koçak, Yasin Tüzün, Ubeydullah, Gökhan, Tuncay ve Avne