Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kulüp Lisans İşleri Mali Kriterler Sorumlusu Onur Başar ve Kulüp Lisans İşleri Sportif Kriterler Uzmanı Tayfun Nedim, sigorta ve vergi yapılandırma evrakları ile stat içerisinde yapılan değişikliklerle ilgili belgelerde eksik tespit ettiler. Eksiklerin giderilmesi için Çorumspor’a 31 Mart’a kadar süre tanındı. Eksikler giderilmezse ağır para cezası gündemde.
Türkiye Futbol Federasyonu’ndan (TFF) iki görevlinin Çorumspor’un birçok evrakında inceleme yaptığı ve tespit edilen eksikleri rapor haline dönüştürdükleri öğrenildi.
Edinilen bilgiye göre, Türkiye Futbol Federasyonu Kulüp Lisans İşleri Mali Kriterler Sorumlusu Onur Başar ve Kulüp Lisans İşleri Sportif Kriterler Uzmanı Tayfun Nedim önceki akşam Çorum’a geldi. Çankırıspor’daki incelemenin ardından Çorum’a geçtikleri belirtilen iki yetkilinin, Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’ndaki kulüp merkezinde, Çorumspor Kulübü’nün sigorta ve vergi yapılandırma evrakları ile stat içerisinde yapılan değişikliklerle ilgili belgelerde eksik tespit ettiler. Yetkililer, tespit edilen eksiklerle ilgili evrakların hazırlanıp bayram sonunda kendilerine ulaştırılmasını istedi.
Tespit edilen eksiklerin giderilmesi için Çorumspor’a 31 Mart’a kadar süre tanındı. Bu tarihe kadar eksiklerin giderilmemesi halinde kulübe ağır para cezasının verileceği belirtildi.