Çorum Belediyespor mutlak galibiyet için gittiği Sancaktepespor karşısında oynadığı güzel futbol ile 1 puan alırken, İstanbul’da yaşayan Çorumlular, Belediyespor’u yalnız bırakmadı.
Sancaktepe Hakan Şükür Stadında oynanan maça yaklaşık 500 taraftar gelirken, Belediyespor’u 90 dakika boyunca tezahüratları ile yalnız bırakmayarak desteklerini verdiler.
Çorum Belediyespor’un her golünün ardından büyük sevinç yaşayan Çorumlu taraftarlar, maçın sonunda takımı yanlarına çağırarak alkışlarla güzel futbolları için teşekkür ettiler.

FUTBOLCULAR GOL SEVİNÇLERİNİ GÜMÜŞDAĞ İLE PAYLAŞTILAR
Çorum belediyesporlu futbolcular Sancaktepespor’a attıkları gollerin sevinçlerini Belediyespor Teknik Direktörü Hayrettim GÜmüşdağ’a sarılarak kutladılar.
Her iki golden sonra Hayrettin Gümüşdağ’a koşan futbolcular, sevinçlerini hocaları ile birlikte paylaşırken, İstanbul’da oturan Çorumlularda gollerden sonra futbolculara alkışlarla büyük destek sağladılar.

SANCAKTEPE TARAFTARINDAN CENTİLMENLİK ÖRNEĞİ
Sancaktepe Belediyespor taraftarları takımlarını desteklerken sergiledikleri davranışlar, Çorum kafilesinden büyük takdir toplarken, taraftarlar güzel bir centilmenlik örneği sergilediler.
Sahaya çıkan Belediyespor’u çağıran Sancaktepespor taraftarları futbolcuları alkışlarken, “Hoş Geldiniz Çorum Belediyespor”  tezahüratında bulundular.
Sancaktepespor taraftarlarının centilmenlik davranışları Çorum Belediyespor’u desteklemeye gelen taraftarlar tarafından da alkışlandı.