Çorum Belediyespor’un alt yapısında gösterdiği performansı ile U14 Türkiye Milli Takım elemelerinde ki başarısıyla kalesini gole kapatan Emin Bera Aydemir Galatasaray’a transfer oldu.

Çorum Belediyespor U14 takımının kalecisi Emin Bera Aydemir, Galatasaray’a transfer oldu. Çorum Belediyespor’un alt yapısında gösterdiği performansı ile U14 Türkiye Milli Takım elemelerinde ki başarısıyla kalesini gole kapatan Emin Bera Aydemir, büyük kulüplerinde dikkatini çekmişti.

Henüz 14 yaşında olmasına rağmen fiziği ve performansıyla Çorum Belediyespor’unda gözdesi haline gelen Emin Bera Aydemir, Galatasaray teknik ekibinin de gözünden kaçmadı.

Emin Bera için Çorum’a geldiler

Büyük kulüplerin transfer listesinde yerini alan Emin Bera için Galatasaray alt yapı kaleci antrenörü Koray Tetik Çorum’a gelerek girişimlerde bulunmuştu. Emin Bera ise gelen teklifler karşısında tercihini Galatasaray Spor Kulübünden yana yaptı.

Ailesiyle birlikte Florya’ya davet edildi

Ailesi ile birlikte Florya Metin Oktay tesislerini gezen Emin Bera Aydemir burada Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim başta olmak üzere alt yapı sorumlusu Semih Sezer, kaleci antrenörleri Koray Tetik ve Hakan Bulutla da görüşme yaptılar. Emin Bera’nın performansının yaşıtlarına oranla daha yüksek olduğunu kaydeden yetkililer, Galatasaray’da alacağı eğitimle ilerleyen yıllarda Türkiye’nin gözde kalecilerinden biri olacağını ifade ettiler.

Emin Bera’ya takım arkadaşlarından doğum günü sürprizi

Galatasaray’a transfer olan Emin Bera Aydemir’e Çorum Belediyespor alt yapı antrenörleri ve takım arkadaşları sürpriz doğum günü yaptılar. Hem veda pastası hem de doğum günü pastasını kesen Emin Bera duygulu anlar yaşadı. Çorum Belediyespor Alt Yapı Teknik Direktörü Hayrettin Karaca ise gösterdiği performansla Galatasaray’a transfer olan Emin Bera’ya hediye takdim etti.

Öte yandan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim alt yapıda yer alan genç futbolcularla yakından ilgileniyor. Genç futbolcuların gelecekteki yıldız adayları olduğuna vurgu yapılırken, onların eğitimine de önem veriliyor.