Çorum FK Teknik Direktörü Bahri Kaya, ligdeki iyi pozisyonlarına rağmen kentten destek alamadıklarını belirterek sitem etti.
Hafta sonu hazırlık süreciyle ilgili açıklamalarda bulunan Çorum FK Teknik Direktörü Bahri Kaya, kente sitem etti. Ligdeki pozisyonlarına rağmen maddi destek bulamadıklarını kaydeden Kaya, “Başkanımız haricinde bir maddi destek göremiyoruz. Bu takım buralara gelmiş halen herkes evinde oturuyor. Yanımızda bir kişi yok. Bu Çorum adına üzücü bir durumdur. Bu kadar futbolun iş yapmadığı, para etmediği bir şehrin olabileceğini hiç düşünmezdim. Bu lafımın kimlere olduğunu herkes biliyor” dedi.
Hazırlık dönemini iyi geçirdiklerini ve ikinci yarıya iddialı başlayacaklarını vurgulayan Kaya, açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi:

“HERKES LİG FİT BAŞLAYACAK”
“Hazırlık etabımızı tamamladık. Artık maç haftasına giriyoruz. Devre arası kampımızdan sonra burada da 4 tane antrenman yapmış olduk. Önemli eksikliklerimizi tamamlayacak idmanlar yaptık. Maç haftasına giriyoruz. Haftalık maç programına geçiyoruz. Mevcut kadroda olan oyuncularımızın devre arasını çok iyi değerlendirdi. Herkes çok fit durumda lige başlayacak. Sakatımız yok, cezalımız yok.
İkinci yarıda sakatlık ve cezalı pozisyona düşecek bir oyunumuz olmamalı. Çünkü gerçekten zorlu bir ikinci yarı bizi bekliyor.
Gerek altyapımızdan profesyonel yaptığımız ve kadromuza aldığımız arkadaşlarımız oldu. Gerekse de dış transferler yaptık. Burak Serez’i paylaştık. Daha önce de Mert ile Talha arkadaşlarımız bizimle beraber oldular. Kadromuzun bu ligi götürebilecek bir kapasitede ve yeterlilikte olduğunu biliyoruz. Sadece santrafor bölgesinde biraz sıkıntı çekmiştik. Gol yollarındaki eksikliği giderecek santrafor bölgesine 2 oyuncuyla anlaştık. Sırada üçüncü kaleciyi almak için çalışmalarımız devam ediyor.
Bizim şartlarımıza uygun ve bizim istediğimiz oyunu oynayabilecek, bizim tepkilere cevap verebilecek kenar oyuncusu da almak istiyoruz. Kadroda olan her arkadaşımızın bir alternatifi olsun, yarışsınlar ve zorlu geçecek lig mücadelesine tam hazır olmak istiyoruz.

İKİNCİ YARIYA DAHA USTA GİRİYORUZ
İkinci yarı öncesi futbolcu arkadaşlarımın en son Kırklarelispor mağlubiyetinden sonra yaptığımız tasarruflar, sevk ve idaredeki uygulamalarla futbolcu arkadaşlarımızın ikinci yarıda ilk yarıda yaşadığımız olumsuzlukları yaşatmayacağına inanıyorum. İlk yarıdaki basit pozisyon hataları, sebebiyet verdiğimiz anlık olumsuz kırmızı kartların ve penaltıların olmayacağı bir ikinci yarı olacaktır. Daha tecrübeliyiz. Daha ne yaptığımızın ne olduğunu biliyoruz. Artık ilk yarıya göre daha usta, daha bu ligin takımı olarak yer alacağız.

17 MAÇTAKİ 3 PUANA TALİBİZ
Konya maçıyla birlikte oynanacak 17 maçın 3 puanına talibiz. İnançlı ve büyük hedeflerle başlangıç yapıyoruz. Bizim hedefimiz ve oyuncularımıza gösterdiğimiz bir öngörü. Lig çok zorlu geçecek. İlk yarıdaki gibi basit, kayıp vermemiz gereken bir başlangıç yapacağız.”