Çorum Futbol Kulübü 19.hafta maçında sahasında Bursa temsilcisi İnegölspor’a 3-1 yenilerek Play-Off yolunda önemli bir kayıp daha yaşadı.

TFF 2.Lig Beyaz Grup 19.hafta maçında evinde İnegölspor‘u konuk eden Çorum FK, sahadan 3-1 yenik ayrılırken, oynanan kötü futbol umut vermedi. İlk yarıya daha iyi başlayan taraf olan Çorum FK, girdiği birçok pozisyonu değerlendiremezken, 37.dakikada Mikail Albayrak’ın attığı golle devreye 1-0 önde gitti. İkinci yarıda bir türlü istenen oyunu sergileyemeyen Kırmızı-Siyahlılar, 55.dakikada kalesinde golü gördü. Oyundan iyice düşen temsilcimiz, 83. ve 90+5.dakikalarda yediği gollerle sahadan 3-1 mağlup ayrıldı. Bu yenilgiyle birlikte 31 puanda kalan Çorum FK 6.sıraya gerilerken, rakip Bursa temsilcisi İnegölspor ise aldığı 3 puanla puanını 31 yaptı ve 5.sıraya yerleşti.

STAT: Dr. Turhan Kılıçcıoğlu

ÇORUM FK: Onur, Oktay, Murat, Osman, Mert, Kerem Çağatay, Rıdvan(73′ dk. Batuhan), Mikail, Murathan(64′ dk. Burak), Fatih, Kıvanç(84′ dk. Şaban)

YEDEKLER: Reşat, Mete, Muhammed, Volkan

TEKNİK DİREKTÖR: Bahri KAYA

İNEGÖLSPOR: Şener, Gökhan, Cengiz, Tayfun(77′ dk. Ahmet), Niyazi(90+1′ dk. Yasin), Selimcan, Cumhur, H.Mustafa(82′ dk. Raif), Enes, Abdullah, Bilal

YEDEKLER: Mertcan, Selim, Uğur

TEKNİK DİREKTÖR: Murat YOLDAŞ

GOLLER: 37′ dk. Mikail (Çorum FK) 55′ dk. H.Mustafa, 83′ dk. Ahmet, 90+5′ dk. Yasin (İnegölspor)

SARI KARTLAR: Murat, Rıdvan, Mikail, Osman (Çorum FK) Yasin (İnegölspor) (corumsporluyuz.net)