Çorum Belediyespor dış transferde 1 futbolcuya daha imza attırdı.

Kırmızı-Siyahlılar, geçtiğimiz sezon İstanbul ekibi Anadolu Bağcılarspor’da forma giyen stoper Furkan Mehmet Tuncer’i transfer etti.

Dün menajeri ile birlikte Çorum’a gelen 24 yaşındaki savuma oyuncusu transfer komitesi ile yaptığı görüme sonunda anlaşmaya vararak kendisini 2 yıllığına Çorum Belediyesporlu yapan imzayı Genel Kaptan Mehmet Akif Tatlı nezaretinde attı.

Genel Kaptan Tatlı, savunmanın göbeğini Furkan gibi yetenekli ve genç bir oyuncuyla güçlendirdiklerini, diğer mevkiler için de transfer çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü söyledi.

Çorum Belediyespor’un yeni transferi Furkan Mehmet Tuncer, 1994 İstanbul Beykoz doğumlu. Aslen Ordulu olan Furkan, geçtiğimiz sezon Anadolu Bağcılarspor forması altında 27 maça çıktı. 9 sarı kart gören genç oyuncu, 2 de ikinci sarıdan kırmızı kart görerek maça tamamlayamadı.

Bağcılarspor’da şampiyonluk sevinci de yaşayan Furkan profesyonel futbol hayatına 2012 yılında Beylerbeyispor’da başladı ve sırasıyla Anadolu Bağcılarspor, Tirespor ve son olarak yine Anadolu Bağcılarspor forması giydi.