Sahasında Yimpaş Yozgatspor’a 1-0 yenilerek galibiyet ve gol özlemini 4 haftaya çıkartan Çorum Belediyespor’da büyük üzüntü yaşanıyor. Teknik Direktör Hayrettin Gümüşdağ yaptığı açıklamada, aldıkları yenilgi nedeniyle hayal kırıklığına uğradığını ifade etti.
Yimpaş Yozgatspor maçını değerlendiren Hayrettin Gümüşdağ, oynadıkları futbol ve ortaya koydukları mücadelenin karşılığının yenilgi olmadığını belirtirken, ciddi anlamda gol sıkıntısı yaşadıklarının altını çizdi. Hiçbir mazeretin arkasına sığınmayacaklarını dile getiren Cezası nedeniyle maçı tribünden izleyen Gümüşdağ, en kısa sürede toparlanacaklarını kaydetti. Gümüşdağ, açıklamasında şu görüşlere yer verdi: “Yimpaş Yozgatspor karşısında aldığımız yenilgiyi oynadığımız oyun olarak hak etmedik. Ancak elimizdeki fırsatları da boşa harcayarak puan alamadık. Takımın mağlup olması beni hayal kırıklığına uğrattı. Takım olarak iyi mücadele ettik, her hafta olduğu gibi bu hafta da son vuruşlarda başarılı olamadık. Gol yollarında eksiğimiz oynan son maçlarda ciddi olarak her yönüyle kendini gösteriyor. Forvet oyuncularının net golleri sonuçlandıramaması beni son derece üzdü.
Her takım maçlarda gol kaçırır ancak, Yimpaş Yozgatspor’a karşı kaçırılan gollerin nasıl kaçırıldığını anlayamıyorum. Oynanan futbol ve verilen mücadele karşısında basitçe harcanan emek beni son derece üzdü. Takımın gol atma sıkıntısı bizi zor duruma sokuyor. Kaan Akar ve Ender Acar’ın net pozisyonlarda gol atamaması mağlubiyeti getirdi.
Son oynadığımız tüm maçlarda Çorum Belediyespor olarak yenilgiyi hak etmedik, ancak atamazsanız kazanamazsınız. Biz gol atamıyoruz ve puanda alamıyoruz.
Hiçbir mazeretin arkasına sığınmayacağız. Takımda ciddi bir gol sıkıntısı var, bu sıkıntıyı çözeceğiz, gereken önlemleri alacağız. Önümüzde Kocelispor, Arsinspor ve Mardinspor maçları var Bu maçları mutlak kazanarak yaşadığımız sıkıntılara son vereceğiz ve takım olarak kaybedilen puanları telafi edeceğiz. Ben takımıma güvenmeye devam ediyorum, bu takım mutlaka başarılı olacak”.