AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Çorum’a kapalı güreş sahası sözü verdi.

Çorum Belediyesi tarafından düzenlenen Karakucak Güreşleri bugün başladı.

Nazmi Avluca Spor Tesislerinde, oldukça iddialı geçen Karakucak Güreşleri’ni AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya, Erol Kavuncu, Belediye Başkanı Zeki Gül, AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, bazı daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş izledi.

Karakucak Güreşleri öncesi programı izlemek için gelen vatandaşlar ile bir araya gelen AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, hem hal hatır sordu hem de vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

Daha sonra program da bir konuşma yapan Ceylan, Anadolu’da Çorum’un güreş alanında oldukça iddialı bir il olduğunu söyledi.

Karakucak Güreşleri’nde birbirinden değerli şampiyon güreşçilerin er meydanında kıyasıya mücadele edeceklerini kaydeden Ceylan, güreşçilere başarılar diledi.

Güreşleri organize eden Çorum Belediyesi’ne de teşekkür eden Ceylan, güreş severlere ve güreşçilere bir müjde vererek, “İlimizi güreş alanında daha da ileriye taşımak adına çalışmalarımız sürmektedir. Bu doğrultuda ilimize kapalı güreş sahası yapmayı hedefliyoruz” diyerek kapalı güreş sahası sözü verdi.