AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, futbol hakemlerine görevlerini halisane bir şekilde hakkaniyetli, adil ve adaletli yapmalarını istedi.
Ceylan, Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği tarafından düzenlenen hakem gecesi ve kokart törenine katıldı. Törende bir de konuşma yapan Ceylan, hem hakemlere tavsiyelerde bulundu, hem de ülke gündeminde yer alan konular hakkında fikirlerini dile getirdi.
Hakemlerden hedefi büyük tutmalarını isteyen ve herşeyin en güzelini yapacaklarına inandığını vurgulayan Milletvekili Ceylan, Celal Bayraklı’nın hedefinin A klasman olması gerektiğini, ardından da gençlerin klasmana yükselmesini arzu ettiklerini kaydetti.
Camiadan uzak olmadığını ve her zaman ihtiyaç duyulması halinde yardıma hazır olduğunu söyleyen Ceylan, hakemlerden çok çalışarak ve işlerini halisane bir şekilde hakkaniyetli, adil ve adaletli yapmalarını istedi.

Ülkenin 15 Temmuz ile birlikte çok zor bir süreçten geçtiğine dikkat çeken Milletvekili Ceylan, milletin hiçbir zaman 15 Temmuz ruhunu bozmaması gerektiğini anlatırken, “Süreç daha devam ediyor. Nokta koymadık, virgül koyduk. 15 Temmuz’u unutmayacağız. Unuttuğumuz an, yaptığımız işin hiçbir anlamı olmaz. Unutmayalım ki 15 Temmuz’da yapılmak istenen Türkiye’yi böl, parça ve yuttu” dedi.