Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt, hafta sonu kendi sahaalrında oynayacakları Dardanel maçında tek hedeflerinin 3 puan olduğunu söyledi.
Bazı maçların bütün camianın kenetlenmesi halinde kazanılabileceğine dikkat çeken Bozkurt, bu maçta tribünleri dolu görmek istediklerini ifade etti. Dardanelspor’un önemli oyunculardan kurulu bir kadroya sahip olduğuna işaret eden Teknik Direktör Serdar Bozkurt, maçla ilgili olarak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“Bazı maçlar vardır bütün camianın kenetlenip kazanacağı. İşte Pazar günü öyle bir maça çıkacağız. Önemli oyunculara sahip olan Dardanelspor maçına takım olarak çok iyi hazırlandık. Bu tür maçlarda seyircinin desteğine fazlasıyla ihtiyaç duyulacağı zamanlar olabiliyor. Skor ne olursa olsun maç sonuna kadar bundan önceki maçlarda olduğu gibi bizi desteklemelerini ve el ele vererek bu maçı kazanıp Play-Off hattına girmek istiyoruz. Bu maçta kesinlikle taraftarlarımızın tahriklere kapılmaması gerekiyor. Çünkü federasyondan daha önce aldığımız ihtarlar ortada. Bizim için bu maç çok önemli olsa da ligin ilerleyen haftalarında daha fazla taraftar desteğine ihtiyacımız olacak. Bu nedenle taraftarımızdan başlama düdüğünden bitiş düdüğüne kadar sadece ve sadece takımımız lehine tezahürat yapmasını istiyoruz. Bu şehir bizlere ve futbolcularımıza inansın. Bizlerde bu şehri layık olduğu yere taşımak adına üzerimize düşen ne varsa fazlasıyla yapmanın gayreti içerisinde olacağız. Daha önce de belirttiğim gibi başarıya giden yol birlik ve berarberlikten geçiyor. İlk yarı da yapılanların artık geride kaldığını ve bu maçta sadece rakibimizi eli boş göndermenin gayretinde olduğumuzun bilinmesini istiyoruz. Bunu da başaracak güce sahibiz”