Çorum Belediyespor’un futbolcusu Berat Ali Genç, 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Tuzlaspor ile anlaştı.
Geçtiğimiz sezon devre arasında TKİ Tavşanlı Linyitspor’dan Çorum Belediyespor tarafından transfer edilen başarılı futbolcu Berat Ali Genç, karşılıklı fesih ile Çorum Belediyesporla yollarını ayırdı. Efendi kişiliği ve mücadeleci futboluyla taraftarın gönlünde taht kuran Berat Ali Genç, Tuzlaspor ile sezon sonuna kadar anlaşma sağladı. Çorum Belediyespor forması altında 37 maça çıkan ve toplamda 9 gole imza atan Berat Ali, Tuzlaspor’dan gelen teklifi değerlendiklerini ve anlaşmaya vardıklarını söyledi.
Çorum Belediyespor’da kaldığı sürece elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını ifade eden Berat Ali, “ Transfer olduğum günden bu yana takımım adına alimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Burada gerçekten çok iyi dostluklar edindim. Şartlar bunu gerektirdiği için ayrılıyor olmaktan çok üzgünüm. Bana kulüpte kaldığım sürece her türlü desteği gösteren ve transferimde de yardımlarını esirgemeyen başta kulüp başkanımız Sayın Zeki Gül olmak üzere diğer yöneticiler ve taraftarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Ben bu takımın sezon sonunda hedefine ulaşacağına canı gönülden inanıyorum.Her ne kadar artık başka bir takımın başarısı için mücadele edecek olsam da, Çorum Belediyespor ve bu şehrin bende yeri her zaman ayrı olacağının bilinmesini istiyorum” diye konuştu. Dün yapılan antrenmana katılan Berat Ali, akşam
saatlerinde yöneticiler, teknik heyet ve futbolcu arkadaşlarıyla vedalaşarak şehrimizden ayrıldı.

“BERAT’A KAPIMIZ HER ZAMAN AÇIK”
Çorum Belediyespor Başkan Yardımcısı Mustafa Özbayram, Berat Ali Genç’in herşeyden önce son derece beyefendi kişiliğe sahip bir futbolcu olduğunu ifade etti. Yönetim olarak Tuzlaspor’dan gelen teklifi değerlendirdiklerini ve bu futbolcunun önünü açmak adına transferine onay verdiklerinin altını çizen Özbayram, Berat Ali gibi efendi kişiliğe sahip ve işini yapmanın dışında başka amacı olmayan futbolculara her zmaan kapılarının açık olduğunu ifade ederek, kendisine bundan sonraki futbol yaşantısında başarı dileğinde bulundular.