Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Voleybol takımı yeni sezon öncesinde 5 transferle takımına takviye yaptı.

Geçtiğimiz yıl Erkekler Voleybol 2.Ligi 4.Grup’ta mücadele eden ve ligi orta sıralarda tamamlayan Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü 1.Lig yolunda kadrosuna 5 takviye yaptı. Geçtiğimiz sezon kadrosunu büyük ölçüde korumayı başaran ve bu sezon Türkiye Erkekler Voleybol Ligi 3.Grup’ta mücadele edecek olan Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü kadrosunu güçlendirdi.

Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü geçtiğimiz sezon 1.Lig takımlarından Konya Büyükşehir Belediyespor forması giyen 1993 doğumlu Yasin Baysal’ın yanı sıra yine 1. Lig takımlarından Bingöl Solhanspor forması giyen Mahmut Özkılıç, 1995 doğumlu Çağatay Rıfat Kale, geçtiğimiz sezon Çorum’un bir diğer temsilcisi olan Sungurluspor forması giyen Enes Şentürk ve Sorgun Gençlikspor’dan Oğuzhan Gürkan’ı kadrosuna dahil etti.

Bu sezonda da geçen sezon olduğu gibi 1.Lig’i hedeflediklerini dile getiren Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Nadir Solak “geçtiğimiz sezon istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık ve istediğimiz sonuçları alamayarak 1.Lig hedefimize ulaşamadık. 2018-2019 sezonu için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Geçtiğimiz yılki kadromuzu büyük ölçüde korumayı başardık. Hafta sonu başlayacak olan yeni sezon öncesinde de kadromuza takviyeler yaptık. Bu sezon takımımızı 1.Lig’e çıkartmak istiyoruz. İlk maçımızı Pazar günü Atatürk Spor Salonu’nda saat 14.00’da Melikgazi Belediyespor ile oynayacağız. Bu maça da tüm voleybol severleri bekliyoruz” dedi.