Çorum Belediyesi tarafından bu yıl 4.sü düzenlenen Birimlerarası Futbol Turnuvası, Çarşamba akşamı oynanan maçlarla başlarken, başlama vuruşunu Belediye Başkanı Zeki Gül yaptı.

Bu yıl 4.sü düzenlenen ve 17 takımın mücadele edeceği Çorum Belediyesi Birimlerarası Futbol Turnuvası Hal Müdürlüğü-Park Bahçeler (2) ve Temizlik İşleri - İmar Yapı Destek maçlarıyla başladı.

Turnuvanın başlama vuruşunu Belediye Başkanı Zeki Gül yaptı. Başkan Gül, Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan ve Spor İşleri Müdürü Nadir Solak ile birlikte takımlara başarı dileğinde bulundu.

Amaçlarının birimler arasındaki arkadaşlığın daha da gelişmesini sağlamak olduğunu belirten Belediye Başkanı Zeki Gül; “17 takım birimlerarası turnuvamıza katıldı. 2 takım çıkartan birimlerimiz de var. Turnuva yaklaşık 1 ay sürecek. 198 sporcumuz mücadele edecek. Burada amaç futbolculuk çağını geçirmiş, belli bir yaşa gelmiş arkadaşlarımızın, kardeşlik hukukunu öne plana alarak sporun ahlakıyla yoğrulmuş arkadaşlarımızın birlik ve beraberlik içinde mücadele etmelerini sağlamak. Kazadan beladan sakatlıktan uzak Fair Play ruhuyla mücadele edeceklerine ben inanıyorum. Bundan sonraki sportif faaliyetlerimiz gerek birimler arasında, gerek kurumlar arasında devam edecektir. Dördüncüsünü yaptığımız turnuvamızın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.