Liselerarası Okul Sporları Basketbol Türkiye Şampiyonası Çorum’da başladı.

Anitta Otel'de yapılan teknik toplantıda konuşan Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Haşim Eğer, “2017-2018 Öğretim Yılı Basketbol Gençler A Türkiye Birinciliği Müsabakalarının Çorum’da yapılıyor olmasından mutluluk duyuyoruz. Çorum için önemli bir organizasyon. Siz teknik heyete teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

Daha sonra konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, “Müsabakaların birlik ve beraberlik içerisinde geçmesini diliyorum. Her öğrencimizin en az bir sosyal, kültürel, sportif faaliyet içerisinde bulunmasını istiyoruz. Burada geleceğin Türkiye’sini temsil edecek gençler yetiştirme, sağlam temeller atma noktasında katkı sağlamış oluruz. Çıtayı daha yükseltmek ve kendimize hedefler koyarak ilerlemek temennisiyle başarılar diliyorum" diye konuştu.

Atatürk Spor Salonunda şampiyonanın açılış törenine katılan Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Haşim Eğer ve İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, öğrencileri tebrik ederek başarılar dilediler.

15-19 Mayıs 2018 tarihlerinde yapılacak olan Basketbol Gençler A Türkiye Birinciliği Müsabakalarına 8 kız 8 erkek lise takımı katılıyor.