Çorum Belediyespor yönetimi, teknik heyet ve futbolcular ile birlikte Belediye Başkanı Zeki Gül’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Çorum Belediyespor Kulübü Başkanı Ömer Balaban’ın yanı sıra Amatör Branşlar Sorumlusu Mustafa Ercan, Yatırım ve Proje Sorumlusu Abdulkadir Kirdaban, Futbol Şube Sorumluları Sinan Özdilli ve Mustafa Altunkaya, Sosyal ve Kurumsal İşler Sorumlusu Şükrü Türkoğlu, Tesisler ve Güvenlik Sorunlusu Fahri Yandık, Genel Kaptan Kenan Aşkan, Teknik Direktör Yusuf Tokuş ve ekibinin yanı sıra futbolcular ile kulüp çalışanları hazır bulundu.

Belediyespor’un kendisi için çok önemli olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Zeki Gül, “Takımın üst liglerde olmasını çok arzu ediyor ve bunun mücadelesini veriyoruz. Bu kulübü Mustafa Ercan ile birlikte ilk kurduğumuzda forması, ayakkabısı, tozluğu olmayan bir pozisyondaydı. Ama bugün Türkiye’de 2.Lig ve 3.Lig kulüpleri arasında marka değeri olan bir kulüp oldu. Bu kadar emeğimiz olduğu için biz kulübümüzün 2.ve 1.Lig’de olmasını temenni ettik, mücadele ettik ama nasip değilmiş demek ki. Benim kulüp başkanı olmam çok önemli değil yeter ki biz bu sene 2.Lig’e tutunalım. Son alınan sonuçlar kesinlikle moral bozmamalı. Esas olan sonuca ulaşabilmektir. Şunu da açık yüreklilikle söylüyorum ki bu ligin en iyi takımı Çorum Belediyespordur” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ziyaretinde Çorum Belediyespor’u sorduğunu belirten Belediye Başkanı Zeki Gül “Sayın Cumhurbaşkanımız Çorum ziyaretinde kulübümüzün durumunu sordu. “3 Lig’deyiz” dedim, “Yakışmıyor” dedi. Bu kulübü 2.Lig’e, 1.Lig’e çıkarmak için sadece kulüp başkanının kulüp yöneticilerinin nefesi desteği yeterli olmaz. Herkesin desteğini bekliyoruz. Kulübü bıraktığım son güne kadar hiçbir yönetici arkadaşımız deplasmana gidiş gelişlerinde Belediyespor’a bir liralık masraf ettirmemiştir. Bizler bu kadar titiz bir çalışmanın içerisindeyken iftiralara varan ifadeler tüm yönetici arkadaşlarımızı ve yöneticilerimizi üzer. Biz şehir olarak bu kulübün arkasındayız. Belediye olarak elimizden gelen imkanı sarf ediyoruz. Kulübümüzü bir üst lige çıkartmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.

‘ÇORUM BELEDİYESPOR DEĞİL, ÇORUMSPOR YAZIYOR’

Gidilen birçok deplasmanda Çorum Belediyespor yerine Çorumspor yazdığının altını çizen Belediye Başkanı Zeki Gül “Tüm şehrin dinamiklerinden destek bekliyoruz. Bunu sadece Belediyenin üstüne atmayalım. Bu kulüp tüm Çorum’un kulübüdür. Gittiğimiz birçok deplasmanda Çorum Belediyespor yazmıyor, Çorumspor yazıyor. Biz de bundan asla rahatsızlık duymuyoruz. Bu takım Çorum’un takımı. Çorumlu, Çorum’un takımına sahip çıkmak durumundadır. Herkesi desteğe ve sabırlı olmaya davet ediyoruz. İnşallah ligi iyi bir şekilde neticelendirir ve ligin sonunda gülen taraf biz oluruz. Ziyaret nedeniyle yönetimimize, teknik heyetimize, futbolcularımız ve kulüp çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Ziyarette konuşma yapan Çorum Belediyespor Başkanı Ömer Balaban ise, yıllardır Çorum Belediyespor ekibini içerisinde yer alan birisi olarak Zeki Gül’ün Belediye Başkanlığı görevine getirilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Balaban, “Belediyespor’da başkan olarak görev yapan birinin Belediye Başkanı olması bizim camiamızda, bizim ekibimizde büyük bir sevinçle karşılandı. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.