Bilardo Çorum İl Temsilciliği’nin 2019 yılı faaliyet programında yer alan özel bölgesel 3 Bant Dostluk Kupası 06-08 Aralık 2019 tarihleri arasında 46 sporcunun katılımı ile Profesyonel Bilardo Spor Salonu’nda yapıldı.

Çorum, Ankara, Tokat, Sivas, Yozgat, Samsun, Kastamonu, Amasya İllerinden katılan sporcular yapılan müsabakaların ardından Ankara bölgesinden Murat Çelik 1. Tokat Bölgesinden Hasan Özsoy 2. olurken 3. lüğü ise Ankara Bölgesinden Mübin İsli ve Harun Bayrak kazandı.

1. olan Murat Çelik ‘e kupası Çorum İl Temsilcisi Emrah Taç, 2. olan Hasan Özsoy’un kupasını Baş Hakem yardımcısı Ulusal Hakem Yüksel Tavukcı, 3. olan Mübin İsli ve Harun Bayrak’ın kupalarını ise Profesyonel Bilardo Spor Salonu sahiplerinden Mehmet Emin Örten tarafından verildi.

Bilardo müsabakalarında İl Hakem Kurulu Başkanı Ulusal Hakem ve Baş Hakem Hayati Çam, Uluslarası Hakem Serdar Karadağ, Ulusal Hakem Yüksel Tavukcı, aday hakemleri Zafer Şahiner, Ömer Özçatalbaş, Murat Bor, Cemal Mutlu, Sefa Murat Eski, Zekeriya Lek, Şenol Akar, görev aldı