AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Yayla Haber’in sadece Çorum değil, ülke geneli ve yurt dışında da binlerce Çorumlu tarafından takip edilen, etkili bir internet gazetesi olduğunu söyleyerek, bundan dolayı gurur duyduklarını açıkladı.
AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, beraberinde İl Başkan Yardımcısı Eyüp Arslan, Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Halil İbrahim Kaya ve Gençlik Kolları Başkanı Erhan Akar ile birlikte Yayla Haber’i ziyaret etti.
Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Hacı Odabaş ile bir süre sohbet eden Ceylan ve beraberindekiler, gazetenin 5. kuruluş yıldönümünü kutladı. 

“ÇORUMLU, YAYLA HABER SAYESİNDE İNTERNET GAZETESİ İLE TANIŞTI”
Yayla Haber’in Çorum’da ilk internet gazetesi olduğunu, bu konuda öncülük yaptığını belirten Ahmet Sami Ceylan, “Çorum kamuoyu internet gazeteciliği ile Yayla Haber sayesinde tanıştı. Bağımsız, tarafsız, objektif, ilkeli yayın yapan Yayla Haber, Çorum’un fotoğrafını en iyi şekilde okuyarak kamuoyunu aydınlattı. Çorum’un değerlerini gözeterek, yapıcı bir üslupla yayın yaptığına şahit olduğumuz Yayla Haber, Çorum’un ufkunu açacak proje ve yatırımlarda siyasilere, bürokratlara yol göstermiştir. Gazetenin görüş ve önerilerini her zaman dikkate aldık. Yayla Haber, sadece Çorum’da değil, ülke genelinde ve yurt dışında da takip edilen, binlerce Çorumluyu haberdar eden, Çorum’u dünyaya tanıtan ve anlatan bir internet gazetesidir. Siyaset yapan kişiler olarak mesajlarımızın dünyanın her tarafındaki Çorumlulara Yayla Haber aracılığı ile ulaşması bizleri gururlandırıyor” dedi.
Ceylan, Yayla Haber’in 5. kuruluş yıldönümünü kutlayarak, bundan sonraki yayın hayatında başarılar diledi.
Hacı Odabaş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, AK Parti yöneticilerine teşekkür etti.