Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül, belediye olarak yarın seçim olacakmış gibi çalışmalarına devam ettiklerini kaydederek, “Bir seçim biter diğeri başlar” dedi..

Belediye Başkanı Zeki Gül Gül, AK Parti Çorum İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Temmuz Ayı İl Danışma Meclisi Toplantısı katıldı.

Burada bir konuşma yapan Başkan Gül, belediye olarak seçime hazır olduklarını ifade ederek, “Bizde seçim çalışmaları hiç bitmez. Bir seçim biter diğeri başlar. Bu anlayışla yarın bir seçim olacak gibi çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.

Belediye olarak Çorum’a yapılan yatırımları yakından takip ettiklerini ifade eden Gül, “Belediye olarak, şehrin değişik noktalarına yapmış olduğumuz bütün çalışmalarımızı yakından takip ediyoruz. Yapılan hizmetler ile halkımızı buluşturmak adına gücümüz yetti kadar daha erkene çekmeye çalışıyoruz” dedi.

Çorum teşkilatlarının birlik ve beraberliğinin Türkiye’ye örnek olduğunu ifade eden Gül, “Her seçimde birlik ve beraberliğimiz sayesinde başarılara imza attık ve atmaya da devam ediyoruz” şeklinde konuştu.