24, 25 ve 26. Dönem Çorum Milletvekili, TBMM Eski İdare Amiri ve Hak-İş Konfederasyonu Onursal Başkanı Salim Uslu, 31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında Çorum’un Sungurlu ve Alaca ilçelerinde çeşitli temaslarda bulundu.

İlk olarak Sungurlu Ziraat Odası’nı ziyaret eden Uslu, Oda Başkanlığına seçilen Ramazan Kelepircioğlu ile Oda Yönetim Kurulu üyeleri ve Genel Sekreterini ziyaret ederek, başarı dileğinde bulundu. Uslu, Oda Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleriyle verimli bir sohbet gerçekleştirdi.

Daha sonra Alaca’ya geçen Salim Uslu, mevcut Belediye Başkanı M. Esat Eyvaz, AK Parti Belediye Başkan Adayı Halil Şaltu, AK Parti Çorum İl Teşkilatı Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı ve Alaca İlçe Seçim Koordinatörü Mustafa Kılıç ve İlçe Başkanı Ragıp Ağaç ile çok sayıda Belediye Meclis üyesi ve adayları ile bir araya geldi. Buradaki sohbette, seçimlere yönelik çalışmalar hakkında değerlendirme yapıldı.

Ardından, AK Parti Çorum Kadın Kolları Başkanı Ruhiye Kaya ve Kadın Kolları üyelerini ziyaret eden Uslu’nun bir sonraki ziyareti, Alaca’daki esnafa oldu.

Ziyaret sırasında esnafla sohbet eden Uslu, piyasanın durumu hakkında esnaftan bilgi alarak, onlara hayırlı işler ve bereketli kazançlar diledi.

Salim Uslu, temasları kapsamında, MHP Alaca Belediye Başkan Adayı Sacit Kağızman ve seçim ekibini Belediyede kabul ederek, bir süre görüştü.

CHP Alaca Belediye Başkan Adayı Sedat Genç ve CHP İlçe Başkanı İsmail Çimen ve arkadaşları ise, AK Parti Seçim Bürosuna gelerek, Salim Uslu’ya hoşgeldiniz ziyaretinde bulundular. Uslu, CHP heyetinin nazik ziyaretine teşekkür ederek, bunun, demokratik olgunluk ve hoşgörü işareti olduğunu söyledi.

Salim Uslu, daha sonra AK Parti Alaca İlçe Başkanı Ragıp Ağaç, Belediye Başkanı Esat Eyvaz, Belediye Başkan Adayı Halil Şaltu, Belediye Meclisi üyeleri ve adayları, İlçe Teşkilatı yöneticileri ve Gençlik Kolları Başkanı ve AK Parti Alaca İlçe Seçim Koordinatörü Mustafa Kılıç’la birlikte kısa bir değerlendirme toplantısı yaptı.

Salim Uslu son olarak, Alaca Belediye Başkanı M. Esat Eyvaz’la birlikte, dayısı Halit Yılmaz’ı ziyaret ederek, kısa süre sohbet etti.