TBMM İdare Amiri  ve Ak Parti Çorum Milletvekili SalimUslu, TGTV iftarına katıldı

İftar programına TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı Başkanı Hamza Akbulut, eski başkanlar Necmi Sadıkoğlu, Necati Ceylan, Birlik Vakfı Başkanı Mehmet Alacacı, ASKON Başkanı Hasan Ali Cesur, KADEM Başkanı Sare Aydın Yılmaz, İDSB Genel Sekreteri Ali Kurt ve çok sayıda vakıf ve derneğin temsilcisi katıldı.

TGTV Kurucular Kurulu Üyesi, Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu ise vakfın zor günlerin kuruluşu olduğunu söyledi.

TGTV'nin 28 Şubat döneminde çok önemli çalışmalar yaptığını aktaran Uslu, bugünkü "Zulme Lanet Kudüs'e Destek" mitintigine de değinerek, "Cenab-ı Allah bu acı günleri bir daha yaşatmasın. TGTV zor günlerde dik durarak Yeni Türkiye’ye istikamet veren bir kurumdur ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Yeni ve Güçlü Türkiye bölgesel aktör olarak etkin biçimde mazlum milletlerin umudu olmaya devam edecektir. TGTV'nin birliğine dirliğine halel getirmemek durumundayız. Farklı siyasal görüşlerimiz olabilir ama bu birliktelikle birçok sorunun üstesinden gelebiliriz." şeklinde konuştu.