AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, "Terörden korkmuyoruz. Terörle sonuna kadar mücadele edeceğiz. Terörün moralimizi bozmasına, bizi engellemesine ve yolumuzdan alıkoymasına izin vermeyeceğiz" dedi.
İl Özel İdaresi'ne yeni alınan 22 aracın hizmete sunulması ve anahtar tesliminin yapılması için düzenlenen törende bir konuşma yapan Milletvekili Uslu, Özel İdare'ye alınan yeni araçların sorun stoklarının azalmasına katkıda bulunacağını söyledi.
Çorum'daki köylerin yüzde 82'sinin asfalt yoldan, yüzde 99'unun şebekeli sudan, yüzde 87.1'inin kanalizasyondan, yüzde 77.7'sinin de kilit taşından yararlandığını anlatan Uslu, 2016 yılında 409 proje ve 47.8 milyonluk yatırımla köylere yeni hizmetler götürüleceğini bildirdi.
Hizmetlerin artarak devam edeceğini, milletvekilleri olarak da projelerin takibini yaptıklarını, ödenek sağlanması konusunda da girişimlerde bulunduklarını sözlerine ekleyen Milletvekili Salim Uslu, "tüm bunları yapabilmek için Türkiye'nin telaşsız ortamlara ihtiyacı var. Terör olayları bizim telaşımızı artırıyor. Ancak terörden korkmuyoruz. Terörle mücadeleye sonuna kadar devam edeceğiz. Terörün moralimizi bozmasına, bizi engellemesine ve yolumuzdan alıkoymasına kesinlikle izin vermeyeceğiz. Terörden korkarak evimize, köşemize çekilmeyeceğiz, gündelik alışkanlıklarımızı terk etmeyeceğiz. Türkiye'yi yolundan alıkoymak isteyenlere fırsat vermeyeceğiz. Her ne kadar timsal gözyaşları dökseler de teröre destek verenler var. Dokunulmazlık zırhının arkasına sığınmış olsalar da dokunulmazlıklarını kaldırıp yargı önünde hesap vermelerini sağlamak, terörle ve destekçileriyle sonuna kadar mücadele etmek bizim boynumuzun borcudur" dedi.