AK Parti Çorum Teşkilatı, Ulukavak Mahallesinde teşkilat ile bir araya geldi.
Yapılan çalışmaların ve hizmetlerin değerlendirildiği toplantıya; Ak Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç, Kadın Kolları Başkanı Melek Pehlivan, Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım ve çok sayıda partili katıldı.
Seçim günü yapılması gerekenler ve dikkat edilmesi gereken hususlarla ilgili bilgi veren İl Başkanı Bekiroğlu, “Sandıkların takibi çok önemli. Vatandaşımızın bize emaneti olan oyları korumak kollamak bizim görevimiz. Emanete sahip çıkmalıyız. Sandık görevlilerimiz kendilerine yasa ve yönetmeliklerin verdiği yetki çerçevesinde görevlerini liyakatle yapacaklarına eminim” dedi.
Ulukavak Mahallesi teşkilatına yoğun katılımları nedeniyle teşekkürlerini ifade eden Milletvekili Salim Uslu ise, “Teşkilat mensuplarımız bütün gayretleriyle çalışmalarına devam ediyor. Bütün teşkilatımız Ana Kademe’den Kadın Kollarına, Gençlik Kollarına, Mahalle Teşkilatına ve Sandık Kurulu üyelerine kadar bir olarak, iri olarak, diri olarak çalışmalarına devam ediyor. Kadın Kollarımız kapı kapı dolaşıyor, gençlerimiz arazide, mahalle teşkilatlarımız ev ziyaretlerine devam ediyorlar. Bu çalışmaları yakından takip ediyoruz. Bu dava fani şahsiyetler değil, baki hakikatler davası. Ak Parti dava partisi, nesil hareketidir. Girilmedik gönül, sıkılmadık el bırakmamalıyız. Bu millet İlaç, tüp, hastane, maaş, yağ kuyruklarını unutmadı, unutturamazlar. Tuzaklar, kumpaslar ve oyunlar bu milleti yıldırmadı, yıldıramaz. Sonuna kadar bu ülke ve bu millet için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.
2 Haziran tarihli Zaman Gazete’sinde yer alan Şahin Alpay’a ait “Erdoğan’a hayır, Demirtaş’a evet” başlıklı köşe yazısına atıfta bulunan Uslu, “Bu yazıyı herkesin okumasını istiyorum. Olayın vahametini görün. Kimler kimlere niçin destek oluyor. Cumhurbaşkanlığı seçiminde de olduğu gibi tek oldular. Ama yine başaramayacaklar. Mehmet Kısakürek’in “Erdoğan’ı hiç tanımasam, yüzünü hiç görmesem, bilmesem sadece düşmanlarına bakarak yine onu tutardım” sözü her şeyi açıklıyor” diye konuştu.