AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, İstanbul’da yaptığı bir günlük ziyarette hemşehrileri ile bir araya geldi.

Hafta sonu Cumhurbaşkanı, Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşen Avcılar İlçe Kongresi sonrasında İlçe Başkanlığına seçilen hemşehrimiz Yaşar Karaaslan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Uslu, ayrıca kongreye İstanbul’daki Çorumlu dernek başkanları ile ülkemiz, Çorum ve sivil toplum kuruluşlarına ilişkin sohbet ettiler.

Uslu daha sonra İstanbul Arnavutköy Çorum-Der Başkanı Muzaffer Korkmazgöz ve yüzlerce Çorumlu hemşehrilerimizle bir araya gelip, hasbihal ederek, Çorum için yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Ak Parti İstanbul Arnavutköy İlçe Başkanı Mustafa Candaroğlu, Ak Parti 3. Bölge Milletvekili Adayı Hasene Çapar ve beraberindeki heyetle Hicret Mahallesi Muhtarı Ali Göndük ve hemşehrilerimizi ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Heyet daha sonra Arnavutköyü meydanında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan’ın, AK Parti Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığı olarak 81 ilde başlattıkları "Şehrim 2023" projesine katıldılar.

Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, İstanbul Milletvekilleri; Harun Karaca, Hüseyin Bürge ve Nurettin Nebati ile bir araya gelerek Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu’nu ziyaret etiler.

Uslu ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sıcak ilgileri ve dostlukları nedeniyle İstanbul Çorumlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkan ve üyelerine, bizi yalnız bırakmayan Arnavutköy ve Avcılar Ak parti ilçe başkanlarımıza, hemşehrilerimize, gösterdiği yakın ilgi için de Arnavutköy Belediye Başkanımıza teşekkür ederim” dedi.