Çorum’un sevilen simalarından İnşaat Mühendisi Kenan Şahin, Çorum Belediye Başkanlığı için Milliyetçi Hareket Partisi’nden aday adayı oldu.

Bugün parti binasında MHP Merkez İlçe Başkanı Ertuğrul Onan ve çok sayıda partilinin katılımı ile bir basın toplantısı düzenleyerek, Çorum Belediyesi’ne talip olduğunu açıkladı.

ONAN; ADAYLARA OBJEKTİF BAKACAĞIZ

Toplantı öncesi bir konuşma yapan Merkez İlçe Başkanı Ertuğrul Onan, Milliyetçi Hareket Partisi’nin tek yürek, tek sestir ve tek nefes olduğunu ifade ederek,

“Milliyetçi Hareket Partisi mazlumların tercümanı, gariplerin kalp atışıdır. Elbette Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye`nin son kalesi, son direniş hattıdır. Bizler Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Teşkilatı olarak bu süreçte tüm aday adaylarımıza eşit yakınlıkta duracak ve davranacağız, adaylara objektif bakacağız. Aday adaylığı süreci sonunda partimizin kırmızıçizgileri ve kriterlerine uygun aday adayları arasında halkımızın da teveccühünü kazanan aday adayı Çorum ilinde adayımız olacak ve teşkilatlarımız ile uyum içerisinde çalışmalarını sürdürecektir. Partimiz Çorum*un tüm ilçelerine 3 hilalli sancağı burçlara dikmek için çalışacak ve Milliyetçi Hareket Partisi belediyecilik hizmetini her yerde gösterecektir” dedi.

Daha sonra konuşan MHP Çorum Belediye Başkan aday adayı İnşaat Mühendisi Kenan Şahin, 25 yıllık mesleki bilgi birikim ve tecrübesiyle Çorum Belediye Başkanlığına talip olduğunu kaydederek, “Biz uçağı havada gören Çorumlular olarak mezarımızın da Çorum’dan başka yerde olmasına rızamız yoktur” dedi.

Şahin konuşmasının devamında şunları kaydetti;

“Öncelikle bu konuşma bir tanışma ve aynı zamanda vedalaşma konuşması olacaktır.

Tanışma konuşması diyorum çünkü benim açımdan teşkil atlarımla ve hemşerilerimle ve siz basın mensuplarıyla tanışma ve kaynaşma konuşmadır.

1973 yılında Çorum merkez de dünyaya geldim. ilk orta ve lise eğitimimi Çorum’umuzun muhtelif okullarında, yüksek eğitimimi Karadeniz teknik üniversitesinde tamamladım. Mezun olduğum 1994 yılından beri Çorum da yaşamakta ve yine Çorum da mühendislik-mimarlık-müşavirlik hizmeti vermekteyim.

25 yıllık mesleki bilgi birikim ve tecrübemle Çorum belediye başkanlığına talip oldum.

Çorum dışında sevdamız, yaşama hevesimiz, ya da Çorum dışında hayallerimiz olmadı. Biz uçağı havada gören Çorumlular olarak mezarımızın da Çorum’dan başka yerde olmasına rızamız yoktur.

ŞAHİN; YIKMAYA DEĞİL YAPMAYA GÖNÜLLER YAPMAYA GELİYORUZ.

Konuşmamın vedalaşma kısmını Çorum Ak Parti belediyeciliğine ayırmak istiyorum. Çorum’umuza yaptığınız hizmetler için teşekkür ediyoruz ama artık ayrılık vakti. Lütfen şehrimizi, değerlerimizi daha fazla yıpratmadan, işi bizlere, yani ehline teslim ediniz. Gözünüz arkada kalmasın, yarımlar tamamlanacak, hatalar düzeltilecek, çok daha iyi şeyler yapılacak. Çorumlu herşeyin en iyisine layıktır.

Ufukta MHP görülmüş, umutlar büyümüştür. Temiz yönetim ehil kadro iş başına gelmektedir.

Hiç bir kimse veya kuruluşa ne hıncımız ne de kinimiz vardır. Yıkmaya değil yapmaya gönüller yapmaya geliyoruz.

Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Dr. Devlet Bahçeli’nin beka mücadelesinin kösteği değil desteği olmaya geliyoruz.

KAPALI KAPILAR BELEDİYECİLİĞİ BİTMİŞTİR

MHP belediyeciliği öncelikle adil olacaktır. Hiç kimse hakkını almak için bedel ödemeyecektir. Ya da bedel ödeyerek hiç kimse hak sahibi olmayacaktır. Hak sahibi millettir ve bizlerde milletin bize emanetinin bekçileriyizdir.

MHP belediyeciliği açık-şeffaf ve sorgulanabilir olacaktır. Yazılı veya sözlü hiçbir soru cevapsız bırakılmayacaktır. Kapalı kapılar belediyeciliği bitmiştir.

MHP belediyeciliği sosyal bir belediyecilik olacaktır. Tüm sosyal yardımlar ve hizmetler aynı hızda ve kararlılıkta, daha da genişleyerek devam edecektir.

MHP belediyeciliği idari kirlenmişliğe, siyasi entrikalara, yozlaşan değerlere son vermek için gelmektedir.

MHP belediyeciliği hesap sorulabilen ve aynı zamanda devlet malından haram yiyenlere, nefsine uyanlara hesap soran belediyecilik olacaktır.

MHP belediyeciliği öncelikle yıpranan değerlerimiz, yıpranan belediye ekonomisini tamir ve onarım belediyeciliği sonra hizmetlerini geliştiren büyüten bir belediyecilik olacaktır.

ÇORUM BELEDİYESİ ZOR GÜNLERDEN GEÇMEKTEDİR

Dalgalı sularda gemiyi limana getirecek kaptan usta kaptandır. Çorumlular rahat olmalı ki, gün doğmakta, ve iş ehline geçmektedir.

Umut vardır, umut MHP’dir. Tüm Çorumlu hemşehrilerimi, Çoraklıktan- Akkente, Bahabey’den- Buharaevlere, Bahçelievler’den-Ulukavağa, Gülabibey’den- Üçtutlar-Karakeçili-Çöplü Çepni’ye kadar kucaklıyoruz.

Biz Çorumlular olarak biriz, diriyiz. Çorum eski günlerine dönmeye hazırlanmaktadır.

RAKİBİMİZ YOZGAT DEĞİL, KAYSERİ-DENİZLİ YADA KONYA’DIR

Asgari ücretli Ahmet usta dan, Venezuela altınını işleyecek olan Ahmet Ahlatçı’ya kadar, Çorum’un büyüyüp gelişmesi için gerekli her faaliyetin merkezinde ve yüreğinde MHP belediyeciliği olacaktır.

Sevgili Çorumlular, güzel günler geliyor, 16 yıllık kıştan sonra bahar geliyor, toprağa su ağacın geliyor.

Allah bizleri Çorumluya mahcup etmesin, yükümüz ağır ama azmimiz sevdamız büyüktür. Sevdamızın adı Çorum’dur.

Tüm Çorumlu hemşehrilerimi ve teşkilat yöneticilerimi selamlayarak; sözlerimi bitiriyorum”