AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, Çorum’da uygulanan sandık bazlı seçmen çalışmanın, AK Parti Genel Merkezi tarafından Türkiye’ye örnek olarak gösterilen bir çalışma olduğunu ifade ederek, bu çalışmanın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından takdir edilerek, “gönül birliği” olarak adlandırıldığını söyledi.

AK Parti Çorum İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Temmuz Ayı İl Danışma Meclisi Toplantısı bugün gerçekleştirildi.

Turgut Özal İş Merkezi Belediye Konferans Salonu`nda düzenlenen toplantı da bir açılış konuşması yapan AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, uzun bir seçim maratonunu geride bıraktıklarını ifade ederek, “Bu seçim sürecinde bütün teşkilatlımız, Milletvekillerimiz, Belediyemiz, İl Genel Meclisi’miz ile birlikte güzel çalışmalarda imza attık. Emeği geçen bütün herkese çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Çorumluların, AK Parti’ye olan inancını 24 Haziran seçiminde bir kez daha gösterdiğini ifade eden Karadağ, “24 Haziran seçimlerinde Çorumlu gönültaşlarımız Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinden Türkiye ortalamasının üzerinde bir oyla yüzümüzü ak etmiştir. Bu inanca laik olabilmek adına çalışmaya devam edeceğiz. Bir takım eksiklerimiz olmuştur. Bu eksilerimizi de gidermek için çaba sarf edeceğiz” şeklinde konuştu.

24 Haziran’ın geride kaldığını, önlerinde yerel seçimler olduğunu belirten Karadağ, “Bizde bir seçim biter ertesi gün başka bir seçim başlar. Milletvekillerimiz mazbatalarını aldığı gün yerel seçim çalışmalarımıza start verdik. Şimdiki hedefimiz ise önümüzdeki yerel seçimlerdir. Hedefimiz bu seçimde 14 belediyemizi de almaktır. Bunlar sizlerin sayesinde olacaktır” diye konuştu.

Teşkilat olarak seçimlerde uyguladıkları sandık bazlı seçmen çalışmanın AK Parti Genel Merkezi tarafından örnek gösterildiğini kaydeden Karadağ, “Çorum’umuz seçimlerde göstermiş olduğu başarı ile diğer illere örnek oldu. Teşkilatımız tarafından uygulanan sandık bazlı çalışmamız, Genel Merkezimiz tarafından bütün illere örnek gösterilmiştir” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Çorumlulara selamını ileten Karadağ, “Milletvekilimiz Ahmet Sami Ceylan ile dün esnaf ziyareti yaparken Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bizleri aradı ve siz değerleri hemşehrilerime selamını iletmemi istedi” şeklinde konuştu.