HABER: ÇAĞRI UZUN
AK Parti Çorum Gençlik Kolları, Pazar günü Ankara Kızılay meydanında gerçekleştirilen hain terör saldırısını kınadı.
Bugün saat 18:30’da AK Parti İl Başkanlığı’nda bir basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım ve gençlik kolları üyeleri katıldı.
Toplantıda açıklamalarda bulunan AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım, sözlerine; Ankara’da yapılan hain terör saldırısını kınayarak başladı.
Şer odaklarının büyük Türkiye hedefini yok etmek olduğunu dile getiren Yıldırım, AK Partili Gençlerin devletinin yanında olduğunu, buna müsaade etmeyeceklerini belirtti.
Yıldırım, açıklamasında şunları söyledi:


ŞİDDETLE KINIYORUZ
“Türkiye’de huzur, sükun ve kardeşlik ikliminin hakim olmasından rahatsız olan odaklarca Ankara Kızılay’da gerçekleştirilen ve onlarca insanımızın ölümüyle sonuçlanan terör saldırısını şiddetle kınıyoruz. İnsanlığa yönelik bu saldırıda hayatını kaybedenlere başsağlığı, tedavileri devam eden yaralı kardeşlerimize de acil şifalar diliyoruz.

TÜM ARZULARINIZI KURSAKLARINIZDA BIRAKACAĞIZ
Sabrımızla oynamanız nafiledir. Bilinmelidir ki sabrımız kadar, metanetimiz de güçlüdür. Tahrik dolu hainliklere asla prim vermeyiz. Birlik ve beraberliğimizi, dayanışmamızı artırmak içinde her türlü mücadeleyi vereceğiz. Tüm arzularınızı kursaklarınızda bırakacağız.

HEDEFLERİ ORTAK
İç ve dış mihraklarca ülkemizin huzuru ve refahı hedef alınıyor. Bu durumun farkındayız. Güçlü Türkiye hedefi her dönemde küresel güçleri ve onların yerli işbirlikçilerini rahatsız etmiştir. Sözü edilen terör yapılanmaları ve faaliyetleri her birinin faili ya da sorumluları farklı olsa da hedefi ortaktır.

HEDEFLERİ BÜYÜK TÜRKİYE YOLCULUĞUNU SONA ERDİRMEK
Hedefleri bölgesinde huzuru, demokratik kültürü, kardeşlik ve birlik iklimi ile öne çıkan Türkiye’nin yolunuz kesmek ve büyük Türkiye yolculuğunu sona erdirmektir. Bu provokasyon ve terör eylemlerinden nasiplenmeye çalışan mankurtlara, vatanını ve milletini seven AK Parti gençliği olarak buna fırsat vermeyeceğiz. Sonuna kadar devletimizin bekası için bedel ödeyip, cansiparene bir şekilde terörle mücadele eden emniyetimizin, silahlı kuvvetlerimizin, hükümetimizin ve devletimizin yanındayız.
Terörün ve teröre dolaylı, dolaysız destek veren yardakçıların ise karşısındayız. Bilinmelidir ki ülkemiz üzerinde ameliyat yapılmasına bugüne kadar izin vermedik, bundan sonra da izin vermeyeceğiz.”