Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, “Tek gayemiz hiçbir ayrım yapmadan kimseyi ötekileştirmeden aziz milletimize hizmet etmek” dedi.
AK Parti’ye yeni katılımlar nedeniyle parti binasında düzenlenen törende konuşan AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, AK Parti’nin kırılmış gönülleri onardığı, kimsesizlerin kimsesi olduğunu belirterek, herkesin elini vicdanına koyduğu zaman, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve ekibinin bu ülke için gece gündüz demeden çalıştığını herkesin gördüğünü söyledi.
Millete hizmet prensibinde AK Parti çatısı altında buluştuklarını dile getiren AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, partiye yeni katılımlardan dolayı memnun olduklarını söyledi. Yeni katılanlarla bundan sonra AK Parti çatısı altında siyasi çalışmalarımızı sürdüreceklerini hatırlatan Ceylan, AK Parti olarak Türkiye ve Çorum ortak paydasında herkese kapılarının açık olduğunu belirtti.
AK Parti’nin bir kitle partisi olduğunu kitle partisi olduğunu belirten Ceylan, “Türkiye’de her iki kişiden birisinin, Çorum’da da her 3 kişiden birisinin oyunu aldık. Kuruluşundan bugüne kadar AK Parti girdiği her seçimden güçlenerek zaferle çıktı. Milletimizin teveccühünü kazandık. 12 Haziran seçimlerinde elde edilen başarı bunun bir göstergesidir” diye konuştu.
AK Parti iktidarı ile insanların gündelik yaşamlarında değişim ve dönüşüm başladığını belirten Ceylan, “Bir taraftan ülkede kronikleşen sorunlar devrim niteliğindeki reformlarla çözüme kavuşurken diğer taraftan da yapılan yasal düzenlemelerle demokrasi çıtası her geçen gün yükselmeye başladı. AK Parti, insanı merkeze koyan bir parti. Yapılan her çalışmada da mutlaka insanı merkeze alıyoruz. Çünkü “insanı yaşat ki devlet yaşasın” ilkesini düstur edindik.  Tek gayemiz hiçbir ayrım yapmadan kimseyi ötekileştirmeden bu aziz millete hizmet etmek. 14 mahallemizin, 13 ilçemizin hepsinden sorumluyuz. Seçimler gelip geçer. Oy verenlere de teşekkür ediyoruz oy vermeyenlere de. Burada yaşayan insanların sorumluluğu bizim üzerimizde. Derdimiz bu millete hizmet etmek” ifadelerini kullandı.
24 askerin Hakkari Çukurca’da hunharca şehit edilmesi, arkasından Van ve Erciş’te meydana gelen deprem Kurban Bayramı’na buruk girilmesine neden olduğunu anlatan Ceylan, “Bizi yaşadığımız bu ağır sıkıntılardan çıkaran insanlarımızın birbirine kalpten bağlılığı ve milli birliğimize olan sarsılmaz inanç olduğu unutulmamalıdır. Van depreminin ardından Başbakanımız ve kabine üyeleri hemen afet bölgesine gitmiş ve incelemelerde bulunmuştur. Devlet ve millet el ele verip seferber olup yaralar sarılmaya başlamıştır” sözleriyle konuşmasını tamamladı.

“BAŞBAKANIMIZLA YOL ARKADAŞI OLMAK BÜYÜK BİR ONUR”
AK Parti Çorum Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’la aynı yolda yürümenin ve ona yol arkadaşlığı yapmanın kendileri için büyük bir onur ve şeref olduğunu söyledi.
AK Parti’ye yeni katılımlar nedeniyle parti binasında düzenlenen törende konuşan AK Parti Çorum Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, partiye yeni katılanlara seslenerek, “Bundan önce hangi siyasi partiye oy vermiş olursanız olun, hangi siyasi düşünceyi savunmuş olursanız olun bundan sonra AK Parti çatısı altında siyasi çalışmalarımızı sürdüreceğiz. El ele gönül gönüle vererek Çorum’a birlikte hizmet edeceğiz. Partimize üye olmaktan öte, bundan sonra parti çalışmalarında katılmanızı istiyoruz. Genel başkanımıza yol arkadaşlığı yapacaksınız. Başbakanımıza aynı yolda yürümek, ona yol arkadaşlığı yapmak büyük bir onur ve şeref. Hizmet kervanına katıldığınız için teşekkür ederim” dedi.
AK Parti’yi Türk milleti kurdu tabelalarını asmanın ise kendilerine nasip olduğunu dile getiren Köse, tek düşüncelerinin hakkı ve adaleti savunarak bu asil millete hizmet etmek olduğunu vurguladı.
AK Parti olarak halktan uzak olmak yerine sürekli halkla iç içe olduklarının vurgulayan Köse, insanlarla sürekli iletişim kurarak, onları dinleyerek duygularına tercüman olduklarını kaydetti.
Türkiye’nin daha önce gündemi dışardan belirlenen bir ülke olduğunu hatırlatan Köse, “Türkiye AK Parti kadrolarıyla birlikte bugün bölgesinde lider, dünyada aktör ülke konumuna geldi. Artık gündemi belirlenen bir Türkiye değil, gündemi belirleyen bir Türkiye var! İfadelerini kullandı.
AK Parti’nin hizmet partisi olduğunu belirterek, hiçbir zaman millete ayakları yerden kesik vaatlerde bulunmadıklarını vurgulayan Köse, halkın hizmet noktasında AK Parti’ye inandığını ve güzel çalışmalar yaptıklarını ifade ederek, bundan sonrada yapmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.