Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin, AK Parti yönetiminin seçim çalışmalarında insanları tehdit ederek oy istediğini iddia ederek, “Şantaj ve tehditle oy istenmez. Oy insanlara projelerinizi ve son 16 yıldır Çorum Belediyesi’nin icraatlarını anlatmakla istenir” dedi.
Şahin, bugün MHP İl Başkanı Arslan Kaynar, Merkez İlçe Başkanı Ertuğrul Onan, Ülkü Ocakları Başkanı M. Yavuz Ünlü, bazı meclis üyesi adayları ile birlikte kentte bulunan bir kafede düzenlediği basın toplantısında projelerini açıkladı.

Toplantı da AK Parti Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’ın seçimi ya AK Parti ya da CHP’nin kazanacağına yönelik açıklamalarını eleştiren Şahin, “AK Parti yönetimi insanları tehdit etmeye başladı. 65 yaş aylığı, sosyal yardımlar kesilecek diyorlar. Biz olmazsak CHP kazanır diyorlar.

İnsanlara projelerini ve son 16 yıldır Çorum Belediyesi’nin icraatlarını anlatmak yerine halkı tehdit ediyorlar. Biz Çorum kazansın istiyoruz. Ama artık insanların gözü açıldı. 16 yıllık sabrımızın da sonuna geldik. İnşallah Çorum halkı da teveccüh gösterirse Çorum için güzel ve hayırlı işler yapmak istiyoruz” diye konuştu” dedi.

Seçim çalışmalarını değerlendiren Şahin, “Seçim çalışmalarımız da Çorum halkının büyük bir teveccühüyle karşılaştık, halkımıza göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ederim. İnsanların dertlerini dinledik, gözlerinin içine baktık, ellerini sıktık, onları anlamaya çalıştık, onlar bizi tanımaya çalıştı. Halkın nabzını tutma çalışmaları yapıyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi’ni zafere ulaştırmak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.