Bir süredir Cumhuriyet Halk Partisi'nde Halk-LİS Çorum İl Başkanı olarak görev yapan Mert Suludere, 16 Kasım 2018 tarihi itibariyle CHP Genel Merkezi ataması ile Halkçı Liseliler Merkez Yönetim Kurulu Üyeliği görevine atandı.

Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan Mert Suludere, "Yeni yönetimimiz, Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ilke ve inkılapları dâhilinde daha iyi bir gelecek kurma adına, Türkiye’de gerekli mücadeleler vermeye devam edecektir" dedi.

Suludere, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Bir buçuk yıldır sürdürmüş olduğum onurlu görev Halk-LİS Çorum İl Başkanlığı görevimi sonlandırıp 16 Kasım 2018 tarihi itibariyle CHP Genel Merkezi ataması ile Halkçı Liseliler Sosyal Medyadan Sorumlu MYK görevine atanmış bulunmaktayım. Yeni dönemde Türkiye’de 81 ilde örgütlü yapı kuracağımıza kurul arkadaşlarımız ile birlikte söz veriyoruz. Bizler vatanın çıkarlarını daima her şeyden üstün tutacağız. Vatanı Mustafa Kemal Atatürk ve Kuvayı Milliyecilerden aldığımız kutsal bir emanet olarak koruyacağız. Hiçbir koşulda bize emanet edilen Cumhuriyete ve Cumhuriyet Halk Partisine ihanet içinde olanlara geçit vermeyeceğiz. Onurlu bir partinin onurlu ve devrimci gençleri olarak söz veriyoruz.

24 Kasım 2017 tarihinde yapılan kongre sonucu göreve gelen Dönem Sözcüleri ve MYK üyelerinin görev süreleri bitmiş olup, 16 Kasım 2018 tarihi itibariyle Genel Merkezimizin ataması ile yeni Merkez Yönetim Kurulu listemiz belirlenmiştir.

Geçmiş dönemlerde emek vermiş tüm Halkçı Liselilere emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Yeni yönetimimiz, Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ilke ve inkılapları dâhilinde daha iyi bir gelecek kurma adına, Türkiye’de gerekli mücadeleler vermeye devam edecektir.

Halkçı Liseliler; 18 Mart’ta, 23 Nisan’da, 1 Mayıs’ta, 19 Mayıs’ta, 30 Ağustos’ta, 29 Ekim’de, 10 Kasım’da ve nice günlerde meydanlarda olmaya devam edecektir.

Halkçı Liseliler Genel Merkezi olarak 81 ilde örgütlü yapı kurarak Mustafa Kemal ve devrimlerini yaşatacağımıza söz veriyoruz."