Saadet Partisi (SP) Çorum Belediye Başkan adayı Adnan Cıdık, seçim çalışmaları kapsamında Ticaret Borsası’nı ziyaret etti. 
İlk olarak borsa satış salonunda üreticilerle bir araya gelen SP Belediye Başkan adayı Adnan Cıdık, daha sonra Ticaret Borsası yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek projelerini anlattı.
Belediye hizmetlerinin eşit dağıtılmadığını öne süren Cıdık, 30 Mart’ta belediye başkanı seçildiği taktirde hizmet eşitliğini sağlayacağını söyledi. Kentsel dönüşüm çalışmalarının rantsal dönüşüme dönüştüğünü ileri süren Cıdık, Akkent mahallesine yapılan toplu konutlardan ne Çorumlu esnafların nede işçilerin yararlandığını belirtti. Çorum’un müteahhitler tarafından yönetildiğini dile getiren Cıdık, göreve geldiklerinde bu rantın önüne geçeklerini ifade etti. Cıdık, belediyede yeterli araç ve insan kaynağı olmasına rağmen dışarıdan hizmet alımı yapıldığını ileri sürdü.

Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bektaş, tüm siyasi partilere eşit mesafede olduklarını söyledi. Aynı geminin yolcuları olduklarını dile getiren Bektaş, “Çorum’da seviyeli bir seçim süreci yaşanıyor. Bundan dolayı çok mutluyuz. Ayrıca Ticaret Borsamız üyelerinden belediye başkan adayı, milletvekili adayları çıkması da sevindirici” diye konuştu.